Podatak CL se odnosi na
Cas
Latency , i podrazumeva broj ciklusa koji treba da prodju do sledeceg proziva memorije.Nema veze sa naponom rada memorije.Sto je taj broj manji, memorija se brze odziva.Inace, to si u pravu, da bi trebalo da bude ista memorija kao ona u Ibook-u.Ovaj sto sam ja kupio je najbrzi Ibook 12" i treba da ima memoriju sa CL 2.5.Sad, moram to da vidim sve kad stigne kompjuter, jer on treba da ima 512MB onboard, a posto prodavac sa Ebay-a pise da je 640MB ukupne memorije, to me dovodi do zakljucka da je stavio jedan modul od 128MB.Sad, kakve memorije, ko zna.
Uglavnom, ova memorija sto sam kupio je unazad kompatibilna sa 333/cl2.5 tako da je moja jedina briga kompatibilnost samog modula.Ovo sto sam pitao je zato sto imam dva Imac-a, jedan G4 i jedan G3, i oba nisu uzimala bilo kakvu memoriju.Tek kad sam ubacio SAMSUNG memorije smirili su se

Inace u Imac G4 sam stavio jedan unutrasnji modul od 512MB Samsung, a ovaj SO-DIMM je neki koji sam kupio opet sa Ebay-a.Prvi koji sam dobio nije radio na Imac-u, dok je radio na nekom laptopu koji sam tada imao.Onda sam ga poslao nazad, i ovaj koji sad imam radi bez problema...