[ KASKADA @ 04.04.2008. 10:04 ] @
| problem je sljedeci,tv ima pip i u njemu je slika dobra,boje su uredu sve super,ali velika slika kao da nema kotrasta,boje,svijetla skroz tamna ako kad otide ekran,naso sam neki s.m i udem u njega ali nema opciju da otklonim tu gresku s.m je meny -vol -prg i ok na dalj. dali se neko susreo sa ovim problemom |
[ maj-tvpocetnik @ 04.04.2008. 13:58 ] @
Site problemi slicni na gorespomenatiot,pogotovo koga ne mozi da se resi so vlez vo servisno meni pretezno gi resavam so zamena na dumpot a vo nekoi slucai ako i toa ne pomaga so improvizirana korekcija na nekoj problem, no se razbira za toa
e potrebna originalna shema!!Pozdrav.....!!!
[ Bak Ivan @ 04.04.2008. 14:20 ] @
Takvu gresku konkretno nemas u SM.Moras prvo da nadjes podesavanja za RGB da ih smanjis do kraja pa onda da
nadjes opciju "Sub.Bri" da pojacas do zeljenog nivoa osvetljenja pa se vratis na RGB i pojacas i njih.
Naravno,pre toga zapises vrednosti kako bi mogao da vrsis poredjenje!A ako ne reaguje nista onda je,kao sto kolega rece
dump.Najbolje je uzeti novo kolo i njega isprogramirati.
pozdrav,
[ KASKADA @ 05.04.2008. 09:29 ] @
probo sam pojacacavat i smanjivat rgb ali nikakvog pomaka,jedino cu jos probat stavit novu memoriju pa probat
[ KASKADA @ 08.04.2008. 10:41 ] @
evo zamijenio i memoriju,slika i dalje ista,samo na pip-u valja,na av takoder nema kontrasta,
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.