Mislim da je ISRAELLI rekao sve sto je bitno

. I ja sam ima o slicna iskustva sa novim krsevima.
Meni su na popravku donosili prodavci te krseve, lakse mu da donese kod mene nego da ga nosi u servis i ceka 10-20-30 dana da ga srede pa ponovo da ide po njega.
Ja sam pristalica polovnih aparata sto se tice TV-a.
Najbolje je da se raspitas ko donosi te polovne (a kao nove strojeve) ili ako imas nekog preko,oni mogu lagano da ti kupe tamo TV za 20-30 eura iza manje ako uzima na vise.
Grunding,Blaupunkt,Philips,Sony, itd. Sve su to marke koje imaju vecno ime,jel vam poznata neka marka od ovi' novi "strojceka" mene kad pitaju:" 'ej majstore vidio sam neki televizor od 9560 din neki ....... valja li on ima 2god garancije " ja kazem da uzme da vidimo hoce li preci garanciju ako ne vise od toga.
Nedaleko od moje kuce isao sam da programiram jedan polovan Gruding za NovuGodinu nije nteo da uzme nov "strojcek".
Uzet je na Loncarima u Bosni 100 eura 66ekran ima 100Hz,pip,sat resiver,friz-zamrzavanje,3 scarta,mogucnost kacanja 2 zvucnika,S-VHS,cinceve audio i video IN i OUT i posebno cinc audio OUT ,woofer u sebi,MENU ludacki znaci TV je u fulu i jos bolje kupio ga je ispravnog sa originalnim dasljincem.
Mozda je imao malo srece da naleti na takav STROJ za 100 eura. Ali tamo su Tv-i bas dzaba.Jos ako uzimas cesce imaces i popust pa i na veresiju ako uzimas na vise kod istih ljudi.