[ misley @ 05.04.2008. 20:49 ] @
| Potaknut patnjom ovog domacina ispod koji je sj** adapter pokusavajuci da ga otvori samo da napisem hint...
Lepljena kucista sitnih acdc adaptera otvaraju se na sledeci nacin:
Pričepiti adapter u stolarsku stegu-škrip-šrafštok ili, u nedostatku istog, neke veće papagajke... Polako dotezati tako da se kućište sabija duž dvaju paralelnih varova...dok se ne cuje pucketanje..Zatim okrenuti kućište za 90 stepeni u šrafštoku i načeti sledeća 2 vara ...dok ne pucnu... ponovo okrenuti adapter i ponovo dotući 2 vara koje smo prve načeli...nekoliko puta tako i adapter se otvara tako dobro da se ni ne vidi da je otvoren... Poželjno je na čeljusti prebaciti krpicu da se ne vide tragovi nareckanih površina na plastici...
Ovako sam u zadnjih 6 meseci otvorio preko 100 komada bez ijednog uništenog!
poz |
[ guja011 @ 05.04.2008. 21:20 ] @
a ja se pitam što više ne šalješ defektne meni.
[ kobac66 @ 07.04.2008. 07:20 ] @
A ko nema stegu pri ruci moze i cekic od 250grama. ;)
[ misley @ 07.04.2008. 09:09 ] @
Uslovno receno moze i cekic, jedino sto ostavlja tragove a mozes i razbiti kuciste, podrobiti prste... pa kom obojci Tom i Dzeri...
[ robert63 @ 07.04.2008. 15:23 ] @
Uredjaji musterija se najuspesnije otvaraju kad " vlasnik nije ni blizu" !--

[ pantic68 @ 07.04.2008. 19:53 ] @
Ima nesto i u brzini i produktivnosti. Moj brat tvrdi da je izvezbao nacin bacanja adaptera na pod da se preko 80% otvori bez ostecenja

[ kobac66 @ 08.04.2008. 08:31 ] @
Cekic i ispravljac umotan u krpu je dobitna kombinacija. :)
Citat:
robert63: Uredjaji musterija se najuspesnije otvaraju kad " vlasnik nije ni blizu" !--:)
Uvek se setim jedne engleske serije koju sam rado gledao a koja se bavila popravkom raznih kucnih aparata. Uglavnom u jednoj emisiji su popravljali frizider kome su se vrata iskrivila pa nije mogao da dihtuje i sta se tada radi: "Prvo posaljete vlasnika da vam kupi cigare, sok ili sta vam vec treba a onde uprete nogom u donju stranu vrata a rukom razvlacite gornju sve dok se vrata ne isprave". ;)
[ Tratincica @ 08.04.2008. 09:05 ] @
Jes bash... ovo me nasmeja grohotom...
Nego, jos jedan hint, vezano za kalajisanje stampi... Najbolje i najefektnije, zahebati kojekakve rastvore by Conrad i slicno, skupo ko ziska a ima i rock trajanja.... Kupiti kalaj u pasti koji se koristi pri instalisanju centralnog grejanja, obicno u pakovanima od po 200-250 grama, sa pripadajucom cetkicom... Premazati sveze ispoliranu stampicu sa tankim nanosom ali da se pokrije kompletan pcb i sve roknuti na peglu 60 sekundi... Posle toga saprati pcb i malo se pripomoci ubrusnim papirom... PCB ko bombona....
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.