[ concer @ 05.04.2008. 21:49 ] @
| pozdrav,
imam norton ghost 14 i interesuje me kako napraviti backup novo instaliranogsistem odnosno kada se desi neka katastrofa, da nemoram instalirati ponovo xp i ostale aplikacieda se recimo samo pokrene norton ghost i da se raspakuje image sistema i da opet imam "frisko" instaliran xp i ostale programe? znam da se tako nesto moze izvesti sa norton ghos samo sa kojom verziom? evo jasam nasao verziju 14, moze ki se sa njom tako nesto izvesti? |
[ xxxrugby @ 05.04.2008. 23:41 ] @
Jesi li napravio Boot Cd (imas negdje u opcijama). pa ga ubacio i rekao ocu Backup cijele aktivene partice (vjerojatno C: diska)
I to je to.
Dok oces vratit samo restore
Recimo s Acronisom on ima u sebi Volume Shadow Copy mozes to napravit i dok radis na PC-u uredno a on u pozadini to sve fino izvrti :)
[ concer @ 06.04.2008. 10:40 ] @
trebalo bi mi nesto da napravim backup recimo jednog frisko instalirano sistema (xp, sa office i ostalo). i kada se jednog dana desi nesto da ne mogu uopste pristupiti korisnickom interfaceu na xp da mogu bootati sa tog cd-dvd sa frisko instaliranim sistemom, njega raspakovati i taj sistem bootati. jeli tako nesto izvodljivo ili moram biti u mogucnosti da udjem u xp i otvorim program, bio to acronis ili norton ghost i onda da radim restore??
[ xxxrugby @ 06.04.2008. 11:18 ] @
4 reda ispod imas topic, mislim da je objasnjeno sve a ako nije linkaju na druge topice. Tu ces dobit odgovore za Acronis i za Ghost-a
http://www.elitesecurity.org/t171658-Acronis-True-Image
[ Catch 22 @ 06.04.2008. 13:47 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.