[ Marko Cukalac @ 08.04.2008. 16:37 ] @
Molim kritike za www.bojanlukic.com pozdrav |
[ Marko Cukalac @ 08.04.2008. 16:37 ] @
[ Nemke_BG @ 09.04.2008. 20:13 ] @
lep dizajn...minimalisticki...ali lep...
jedino bi mogao malo onu galeriju slika da lepse sredis ili da iskoristis neku skriptu tipa lightbox i slicno... [ Mister_rap @ 09.04.2008. 20:35 ] @
Dizajn je ok, samo bi mogao biti optimizovan za vecu rezoluciju po mom licnom misljenju!
Zamjerke za header, jer to bi moglo mnogo bolje meni se cini :) Ps. Simaptican spot! [ Marko Cukalac @ 09.04.2008. 21:10 ] @
Citat: Nemke_BG: lep dizajn...minimalisticki...ali lep... jedino bi mogao malo onu galeriju slika da lepse sredis ili da iskoristis neku skriptu tipa lightbox i slicno... nikako da je sredim :)))))) i meni bode za oci :) sredicu veceras ako nadjem vremena :) Citat: Mister_rap: Dizajn je ok, samo bi mogao biti optimizovan za vecu rezoluciju po mom licnom misljenju! Zamjerke za header, jer to bi moglo mnogo bolje meni se cini :) Ps. Simaptican spot! moglo bi bolje ali me je mrzelo iskreno :)))) p.s. sajt sam radio na laptopu i kad sam zavrsio video sam sta sam uradio i onda sta je tu je :) Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|