[ bocko @ 11.04.2008. 01:40 ] @
Gledao sam dosta po forumu, medjutim stvari su se jako promenile u toku poslednje 2 godine za oko 1000e mogu se kupiti sijaset plazmi i lcd od 42", ali pravo pitanje je sta uzeti procitao sam mnogo postova o razlikama izmedju lcd-a i plasme i zakljucio da pobednika jos uvek nema, i da najvise zavisi od toga za sta ti treba, ali sve u svemu licni je utisak najbitniji kad god sam setao shopovima, uvek mi je lcd upadao u oko sa ostrijom jasnijom i sjajnijom slikom, da li zbog hd izvora ili zbog velikog svetla u prodavnicama ne znam ali jos nisam video plasmu koja me je u prodavnici odusevila vise nego lcd, opet to ima veze sa source-om pretpostavljam Ja sam trenutno u dilemi da li uzeti Samsung ps50 c62 ili Panasonic TH 50PV70 oba su oko 1200e, ne znam da li za te pare ima neki solidan lcd od 50" nesvidja mi se kod ova 2 modela jer nemaju full hd, pa ne znam da li je bolje uzeti plasmu 42" full HD? A da li neko ima dobrih iskustava sa Beko NEo i ostalim "ekstra" kvalitetnim uredjajima Da li se javlja pregorevanje kod plasmi kada se gledaju filmovi sa crnim trakama gore i dole? znam da 4:3 tv ne valja da se gleda sa trakama sa strane? |