[ packypfc @ 13.04.2008. 16:52 ] @
| Planiram da kupim kompjuter, medjutim posto ce on biti pod garancijom, najverovatnije necu smeti da ga otvaram, a hteo bih da prebacim podatke sa harddiska koje imam na starom kompu. Da li postoji neki jednostavniji nacin fizickog povezivanja dva kompa osim LAN-a, tj da li je moguce nekako interni hard disk spojiti na novi komp preko usb.a ili nesto slicno, da bih lagano prekopirao potrebne fajlove? |
[ malac1971 @ 19.04.2008. 08:45 ] @
Video sam u nekim kompijuterskim radnjama mali ata-sata (sa jedne strane se moze prikljucivati ata a sa druge sata uredjaji) na usb adapter. Nemogu se setiti gde sam to video ali potrazi ga, vrlo je jeftin bio (koliko se secam do 1000 din) i resices svoj problem.
[ noreniou @ 20.04.2008. 15:55 ] @
ima nekoliko firmi koje ne dozvoljavaju otvaranje, raspitaj se pre kupovine o tome.
a ipak kad pogledas najjednostavniji nacin je da kupis 10ak dvd-ova i lepo narezes sve potrebne stvari...
edit: ne pominjite konkretna imena firmi, bilo u pozitivnom ili negativnom kontekstu. hvala!
[Ovu poruku je menjao Nenad Vranjanac dana 20.04.2008. u 17:13 GMT+1]
[ JOJO847 @ 21.04.2008. 00:03 ] @
Siguran si da je 10 DVD-a zgodnije rjesenje ako treba kopirati na novi disk? Spomenimo samo da tih 10DVD-a prvo treba snimiti, a onda sa njih ponovo kopirati na disk. Ako je to backup rjesenje, onda jos ajde OK ali kao "transfer metoda" bas i ne :)
Predlazem Ti da kupis (ako vec nisi) USB/firewire kuciste za disk (pazi dali ti je disk ata ili sata) koje nadjes za...20tak eura i sa njega obavis sve potrebno. Ako mislis zadrzati taj disk u tom ext. kucistu, nemoj uzeti najjeftinije.
[ night-shift @ 21.04.2008. 00:52 ] @
Najjednostavnije rešenje je da spojiš računare mrežnim crossover kablom, deliš diskove i prebaciš fajlove.
Edit: Ups, nisam video da si otpisao LAN rešenje...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.