[ NoBot @ 15.04.2008. 22:08 ] @
| Cao raja,imam jedan problem
Naime,moram napraviti seminar iz CAD/CAM sustava a tema je opcenito o CAM sustavima
Nesto sam materijala nabavio ali nije dovoljno
Treba mi neki link ili nesto do konkretnih materijala,ne trazim da mi se uradi seminar ipak to ne bi bilo odgovorno od mene kao studenta :D
Zahvaljujem se unaprijed svim odgovorima |
[ studio3dart @ 16.04.2008. 15:10 ] @
Potrebno je malo konkretnije da objasnis sta ti je ustvari potrebno.Naime,za CAM sistem je sirok pojam,recimo imas masinski i artisticki odeljak.Samo malo bolje formulisi pitanje.Pozdrav.
[ NoBot @ 17.04.2008. 19:51 ] @
Kralju to je i meni nejasno,znam samo da je strojarstvo,odnosno taj odjeljak ali nista drugo konkretnije
Prvo mi je dao temu SolidCAM(o tome seminar),pa je kasnije promijenio u općenito CAM sustavi
Ja trazim materijale iz dana u dan,ono kako mi u snu dode da formuliram search tako sutra trazim :D ali evo dzaba nađem nesto onako taman za uvod ili za zakljucak
Smijesno mi je postalo koliko se vec peglam,da mi je dva reda konkretnog opisa :D
[ brkinindza @ 20.04.2008. 17:17 ] @
Probaj na stranici masinskog fakulteta u Kragujevcu. Pod e-ucenje.
Imaju masu skripti cini mi se daimaju i uopsteno o CAM-u.
Imam i ja ali na eng. A i moram da potrazim gde mi je. Javi ako ti to moze pom.
[ NoBot @ 05.05.2008. 19:10 ] @
brkinindza, hvala na linku,nisam nesto nasao vecina upucuje na biblioteku na faksu :D
Ali nesto sam nasao na webu na engleskom pa mi prevodenje izgleda ne gine
Hvala svima na pomoci
P.S. Ako nekom jos neki link padne na pamet..... nek se osjeca slobodnim da ga stavi :)
Pozdravi
[ asasa @ 06.05.2008. 12:30 ] @
Posalji mi mail na PP , imam ja svasta, mogu ti pomoci,i daj detalje da znam sta da ti posaljem.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.