[ curilac @ 17.04.2008. 11:21 ] @
Kako bih na mojoj wap strani postavio raspored tv programa koji bih preuzeo sa nekog web sajta , recimo sa www.tvprofil.net, pa bih uvek kada pristupim wapu imao uvid u raspored tv programa .
[ dakipro @ 17.04.2008. 11:38 ] @
Pitanje ti je suvise opsirno, tako da mozes ocekivati isto takav odgovor: Preuzmes program sa drugog sajta, i postavis ga na svoj sajt, i uvek ces imati uvid u raspored tv programa.
Napisi sta te tacno muci, koj deo neznas da isprojektujes/napravis, eventualno deo koda koji ti pravi probleme.
Preuzimanje sadrzaja sa drugih sajtova je vec cesto puta obradjivano na ovom forumu, a cini mi se i deo izrade wap sadrzaja, tako da mislim da bi pretragom mogao da dodjes do dosta neophodnih informacija.
Daj jos podataka, kako bi dobio konkretniji odgovor.
Savetujem ti takodje da procitas pravilnike foruma, kako php-a u top temama, tako i EliteSecurity.org, kako bi se upoznao sa pravilima diskutovanja kao i sa forumom uopste.
Dobrodosao na ES forume.
[ curilac @ 17.04.2008. 12:06 ] @
na primer, na www.tvprofil.net se redovno azurira raspored tv programa i ja bih da sa njega dovucem na moju wap stranu raspored tv programa RTS1, B92 i dr.Znaci da se taj raspored nalazi na mojoj wap strani.
[ Nemanja Avramović @ 17.04.2008. 21:14 ] @
Kolega Dalibor ti je već objasnio: Dovučeš fajl (pogledaj funkcije za rad sa fajlovima, ili za rad sa cURLom), isparsiraš ga (pošto izgleda da nema XML feed-a za pojedinačne kanale, pogledaj regex funkcije za izvlačenje korisnih informacija iz teksta) i prikažeš na svojoj stranici.

Nemoj očekivati da neko napiše kod umesto tebe. Kreni polako pa kad negde zapneš obrati se ovde.
[ Nemke_BG @ 18.04.2008. 20:36 ] @
Pozdrav....ljudi su u pravu moras da pocnes sa pretrazivanjem foruma na tu temu stvarno ima mnogoooooo tema
na bas tu temu....inace evo ti link ka rss fajlu za srpske televizije sa tvog sajta mozes da ga iskoristis za parsovanje....

http://www.tvprofil.net/rss.php?g=2

[Ovu poruku je menjao Nemke_BG dana 18.04.2008. u 22:28 GMT+1]
[ Nemanja Avramović @ 18.04.2008. 23:20 ] @
Eto, ja nisam ni video da ima RSS. Pošto ima, posao mu je bar tri puta smanjen Ako se opredeli za neki gotov RSS parser, posla skoro i da nema
[ Nemke_BG @ 19.04.2008. 14:21 ] @
nisam ga ni ja spazio dok nisam pogledao source :D

ni lastRSS parser nije los....