[ KiselinaXP @ 18.04.2008. 08:56 ] @
Poz svima. Neki dan me prijatelj pitao kako moze kameru u lokalu da poveze sa kucnim racunarom, i da moze pratiti snimanje od kuce. Udaljenost kuce od lokala je oko 2.5 KM. Sta mu je sve potrebno od opreme, stim sto on ima kameru u lokalu i povezana je sa racunarom u njemu, e sada mu samo treba neki uredaj da postavi kod kuce i u lokalu pa da moze gledati.
[ jakov1 @ 18.04.2008. 10:05 ] @
Ako ima opticku vidljivost izmedju stana i lokala kojeg bi nadzirao onda moze bezicno, a ako nema opticku vidljivost onda bi trebalo da ima neki internet prikljuCAK NA oba mesta i preko neta da ima uvid u lokalu. Ili ako ima u blizini neki wireless provajder da se nakaci sa oba compa i to da se sa njima dogovori da mu daju malo vecu brzinu u lokalnoj mrezi tako da bi ga pretplata malo jeftinije kostala. Bar sam ja tako resio moj problem.
[ benjo_1 @ 18.04.2008. 13:52 ] @
e ovo i mene interesuje...kako?
Sa kojim programom...moze li malo opsirnije...
hvala
[ johnny_hush @ 18.04.2008. 16:52 ] @
Ako imas dva racunara i internet pristup, koristi IP kamere, nije ti potreban program...
[ benjo_1 @ 19.04.2008. 14:37 ] @
Citat:
johnny_hush: Ako imas dva racunara i internet pristup, koristi IP kamere, nije ti potreban program...

kako da nadjem ip kamere...kadako da napravim login da mogu samo ja pristupiti i niko vise....