[ euripyd @ 20.04.2008. 08:05 ] @
Da pojasnim, ovo nije topic "sta je bolje" vec mi je potrebna pomoc. Naime, imam prijatelja koji ima nezasticenu mrezu, pa mu se gomila shita uvuce u njegov Windows, taman ga ocistim, a ono za mesec dana krecu gluposti. Sve sam pokusao, sa antivirusima i slicno, ali........ Preporucio sam mu Linux, i onda instalirao Ubuntu 7.10. Sve je super, cova zagovoljan, medjutim jedna stvar mu jako smeta, a to je onaj glupi problem sa 100% CPU kod flash stranica, kada surfuje u FF. E sad, da ne idemo okolo, vec sam pregledao tone foruma i objasnjenja za flash konfiguracije (Adobe), tako da sam odlucio sa tim vise da se ne bakcem i nameravam da mu reinstaliram citav sistem. On koristi za: surf, mejl, citanje novina, slusanje muzike, pisanje teksta, gledanje i stampanje PDF dokumenata. Eventualno slusa radio, preko Real-a. Dakle, da li da mu reinstaliram sistem u SUSE ili RedHat, ukoliko nemaju problema opisanog gore? Potrebno je samo da je racunar dovoljo brz i da se ne ukoci kod najobicnijeg surfovanja.. HVALA e |