[ Ivan__ @ 20.04.2008. 15:38 ] @
| Pozdrav ljudi, treba mi savet koji od ova dva programa je bolji. Naime ne mogu da se odlucim da li da koristim remote-anything (www.remote-anything.com) ili net support manager (www.netsupportmanager.com).
Probao sam gomilu programa ali ova dva su me odusevila. Bitna mi je brzina rada (ukljucujuci i rad sa dial-up konekcije), sigurnost, i da sto manje opterecuje windows. |
[ Flash411 @ 20.04.2008. 21:05 ] @
Jesi probao ikad Remote Administrator?
[ Ivan__ @ 20.04.2008. 22:36 ] @
jesam i ne svidja mi se... Nema nista od opcija, tezak je 40mb, tesko je naci (cr...). Taj program je obicna glupost koja se mnogo reklamira pa su ljudi zaslepljeni time. Ista situacija kao sa firefox-om, ali da ne idem u offtopic.
[ tabacco @ 21.04.2008. 06:08 ] @
sa TeamViewer sam veoma zadovoljan, a i free je. inace komercijalno koristimo VNC
[ Ivan__ @ 22.04.2008. 14:03 ] @
Ovde je najbitnije da se napise jos jedan post. Lepo sam pitao koji od ona 2 programa a svi pricate nesto deseto. Ajde preporucite mi jedan od ona 2 ili nemojte da odgovarate.
Hvalac
[ NemanjaBGD @ 24.04.2008. 15:02 ] @
Skini VNC,jednostavan i odradjuje posao ( http://www.tightvnc.com/download.html)
[ bakara @ 24.04.2008. 15:19 ] @
Citat: Ivan__: Lepo sam pitao koji od ona 2 programa a svi pricate nesto deseto. Ajde preporucite mi jedan od ona 2 ili nemojte da odgovarate.
Hvalac
I dobio si prijateljski savet:
Citat: tabacco: sa TeamViewer sam veoma zadovoljan, a i free je. inace komercijalno koristimo VNC
teamviewer je keva za te programe
proceni sam:
http://www.teamviewer.com/download/index.aspx
[ drvac @ 24.04.2008. 15:27 ] @
TeamViewer je mali, lak za rukovanje, besplata ma FANTASTICAN cak radi i na apple sistemima pre neki dan sam ga bas probao sa ortakom iz Amerike.
[ Karlo Gavric @ 26.04.2008. 16:06 ] @
Prvo postavio si pitanje da ti se kaze koji je bolji od ta dva... bolji je onaj koji je tebi, mislim ako ti oba rade posao mozes oba korititi kada ti treba... a isto tako si rekao:
Citat: Ivan__: Bitna mi je brzina rada (ukljucujuci i rad sa dial-up konekcije), sigurnost, i da sto manje opterecuje windows.
Sto znaci da nemora da znaci da nema neki "treci" koji ce da te odusevi vise nego ta dva zajedno!!! Dakle netko rece TeamViewer probaj prvo jer po meni ne postoji nista bolje, prvo je razlog taj gdje ostali treba da stelujes i zezas se maximalno, pa firewall pa ovo ono, a ovdje samo ID i pass i vec si unutra pa eto cak i Dial-Up bi nekako mogao fino mozda da fercera.
Imas potpuno kontrolu preko njega... i program radi genijalno, a usto napokon jedva sam docekao da dode i podrska za OS X ;)
P.S.
Ako si zelio samo izmedu ta 2 programa onda nisi trebao pisati na kraju da ti treba s manjim opterecenjem ili sta vec.
[ veljadj @ 17.12.2008. 13:25 ] @
TeamViewer je fantastican program,probao sam sve gore navedene ali njemu stvarno nema konkurencije.
Puno hvala za informaciju o ovom programu.
[ eni5 @ 07.03.2009. 14:53 ] @
Postovanje svima na Elitesecurity.Treba mi objasnjene u vezi instalirana Team Viewer-a.Instalirao sam ga ali na kraju trazi id i pas,e sada dali je to njegov pas ili da ja ubacim svoj. i kako to da uradim .Dali da bude automatski ukljucen na samom startu Windowsa ili manuelno.Hvala puno i nadam se da ce mi vasa pomoc mnogo znaciti
[ bakara @ 07.03.2009. 16:40 ] @
Citat: eni5: ali na kraju trazi id i pas,e sada dali je to njegov pas ili da ja ubacim svoj. i kako to da uradim .Dali da bude automatski ukljucen na samom startu Windowsa ili manuelno.
Treba ti ID i Pass racunara na koji se logujes.
Da li ce biti u start up-u ili ne zavisi od namene programa.
[ Karlo Gavric @ 07.03.2009. 21:23 ] @
Ako sam dobro shvatio tebe muci ono sto ima polja ID i pass prazno a s lijeva imas polja ista ID i pass ali popunjena.
U biti ta slijeva su tvoji podatci kada zelis nekome da das da ti uradi remote iliti ude na tvoj PC, a ta prazna polja ti sluze da bi ti nekome mogao da pristupis, tj. on ti da svoje podatke i ti ih ubacis u ta polja i onda upadas...
[ eni5 @ 07.03.2009. 22:38 ] @
Karlo hvala na pomoci e sada mi je jasno gde je stos a bas me to mnogo bunilo.
[ ana @ 05.08.2009. 15:19 ] @
pitanje u vezi TeamViewera:
da li mogu da zakljucam lokalnu sesiju na kompu koji trci server?
9a da remote konekcija nastavi da radi/ne puca/
ako ne radi s njim, kako da izvedem tako nesto?
potrebno mi je da radi kartica koja ima svoj drrajver i mora da ga koristi tako da otpada remote desktop.
[ bloker @ 06.08.2009. 07:33 ] @
imas gore u onom padajucem meniju opciju Ctrl+Alt+Del i kada klikes na to pojavi ti se "Lock Computer"
[ ana @ 06.08.2009. 09:52 ] @
da znam to...pitanje je kako da remote sesija ostane otkljucana, dok je lokalna sesija zakljucana...
[ calexx @ 06.08.2009. 16:28 ] @
Nisi videla moje pitanje o operativnom sistemu na tom kompu? Koji je OS instaliran?
[ ana @ 06.08.2009. 22:07 ] @
nisam izvini. Radi se o Windows XP. Danas sam instalirala i remote admin ali s njim uopste ne radi konekcija...nemam pojma zasto - pustila sam ga u firewallu. VNCovi rade bez problema, ali ima ta sitna cinjenica da kada sam ulogovana bilo ko ko naidje moze da preotme sesiju. a buduci da imam komp s lepim hardverom ne bi me cudilo da bas to padne nekom na pamet...
[ calexx @ 06.08.2009. 23:02 ] @
Zato sam i pitao. Da li ti nešto znači ovaj tekst? Citat: Whenever there is a remote user who user Remote Desktop Connection (RDC) client to connect to a Windows XP host, the local user is disconnected with the local console screen locked, with or without his or her permission. Remote Desktop, unlike Terminal Server Services in Windows 2000, Server 2003 and Server 2008, is designed for single user use only, no matter it’s local or remote user. Rešenje zahteva malo hakovanje XP-a pa ne znam da li hoćeš. Da ne bismo o tome pisali, proguglaj malo na temu Enable Multiple Concurrent Remote Desktop Connections or Sessions in Windows XP pa ćeš već da se snađeš.
[ ana @ 07.08.2009. 08:52 ] @
ne kapiram kako multiple remote sessions resavaju moj problem? inace ni ne mogu da koristim windows remote desktop, zato sto menja drajver od grraficke kartice. (a meni treba bas originalni)
[ calexx @ 07.08.2009. 09:14 ] @
Ništa ti nije značio tekst. ;) Ne odnosi se samo na Remote Desktop, na XP-u je moguća samo jedna sesija, svejedno da li lokalna ili remote. Ako ti hoćeš da se remote konektuješ bilo kojim programom, ta tvoja sesija će da radi otprilike na dva načina. Prvi je Remote Desktop kod koga tvoja sesija zatvara tj zaključava postojeću i to je ono što tražiš ali ti ne odgovara zbog drajvera. Drugi je neki radmin ili VNC koji praktično preuzimaju tu jednu jedinu sesiju i onda je ona i u lokalu tj onaj pored kompa može da gleda šta ti radiš a i da on malo tu brlja. Nisam proveravao, ako neki od tih programa ima opciju da gasi lokalnu sesiju, onda je to rešenje za tebe.
Za razliku od XP-a, operativni sistemi navedeni u prethodnoj poruci imaju mogućnost višestrukih sesija. Bez obzira šta je trenutno u lokalu, ti možeš da se remote uloguješ i radiš nešto svoje i to se ne prikazuje. Nisam siguran ali mi se čini da recimo na win2k serveru mogu tri sesije. Ako uradiš ono hakovanje koje sam pomenuo, onda je tako nešto moguće i na XP-u. Znači ostaviš zaključan XP a ako se remote loguješ nekim programom, on ne dira tu sesiju nego radi sa novom.
[ ana @ 07.08.2009. 10:38 ] @
aaaaa! (pali se lampica iznad glave)
hvala sada za super objasnjenje; mislim da bi mi onda to trebalo pomoci, probacu tvoj predlog!
[ fr0z3n @ 17.08.2009. 11:35 ] @
Ja koristim Log me in
www.logmein.com
Citat: Need a total remote access solution?
Get control with LogMeIn Pro
LogMeIn Pro offers enhanced functionality for even more control over your PC from anywhere: it's the fastest, easiest, most reliable remote access solution available.
Remote access Powerful remote control - from anywhere
File Transfer Move files quickly between PCs
Remote Printing Automatically print remote files locally
File Share Easily share large files, without uploads
Guest Invite Share your desktop for remote collaboration
File Sync Synchronize files & folders in seconds
Security 256-bit SSL encryption anchors powerful security
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|