[ mikoni @ 21.04.2008. 23:21 ] @
Iz teme sledi i moja dilema. Prelistao sam sve teme o zvučnicima i nisam našao ništa slično. Malo toga sam, i inače, našao o ovim modelima.
Nemam neke posebne zahteve, prostor od oko 15 m2 ( sa prilično popunjenim zidovima, relativno dobro akustičan ), pretežna namena kvaliteno snimljena muzka i po neki film, ne bih hteo da budim komšiluk, cena 35-50 €.
Važna napomena: zvučnici će biti priključeni na Creative SB X-Fi Xtreme Audio.
Pozdrav, Mikoni
[ mikoni @ 26.04.2008. 20:03 ] @
Auu, ne mogu da verujem da pitanje baš toliko glupo.
A ako je tako, a tako je jer 'čuči' više od četiri dana - bez odgovora i sa skromnim interesom, MOLIM moderatore da iskoriste svoja ovlašćenja i skinu ovo sa foruma.
Zahvalan, sa pozdravima i najboljim željama za praznik, Mikoni
[ laptir @ 30.04.2008. 10:40 ] @
Bolje razmisli o na primer Genius Home Theater Deluxe SW-5.1 i barem iskoristi Creative SB X-Fi Xtreme Audio.Malo skuplje (100 evra) ali daleko bolje resenje za tebe.Ponekad ces pozeleti i da malo odvrnes jace muziku ili film sto ce biti teze sa modelima koje si ti naveo.Za komsije se nebrini imas potenciometar VOLUME na daljinskom.Znaci sakupi jos malo love pa onda Genius Home Theater Deluxe SW-5.1. (licna preporuka).
[ misko81 @ 10.05.2008. 14:00 ] @
mikoni, ukoliko jos uvek nisi kupio zvucnike...
Ja imam sw-x22 i prezadovoljan sam. x540 nisam cuo pa ne mogu da pricam o njima. x22 imaju odlican i sasvim dovoljno snazan zvuk.