[ dimnicar @ 22.04.2008. 11:55 ] @
Imam problem sa tv Universum TV 11AK19-pro Vertikalna sinhronizacija se poremetila,rasirila se.kako da je dovedem u normalu? pozdrav |
[ dimnicar @ 22.04.2008. 11:55 ] @
[ DRAGAN-MK @ 22.04.2008. 17:35 ] @
Dali si probao od Service Menu da podesis.....
[ niho_m @ 22.04.2008. 21:49 ] @
posto nisi napisao sta si radio na ovom problemu,moraces ovim redoslijedom da pokusas otkloniti kvar.
prvo uci u servisni meni,zatim provjeriti elektrolitske kondezatore u vertikalnom stepenu,te samo IC kolo,ali najprije je problem u samom epromu. moras prvo pokusati uci u servis meni TV-a pa tek onda odraditi ostale opcije. [ rubin_miki @ 23.04.2008. 11:45 ] @
Citat: niho_m: posto nisi napisao sta si radio na ovom problemu,moraces ovim redoslijedom da pokusas otkloniti kvar. prvo uci u servisni meni,zatim provjeriti elektrolitske kondezatore u vertikalnom stepenu,te samo IC kolo,ali najprije je problem u samom epromu. moras prvo pokusati uci u servis meni TV-a pa tek onda odraditi ostale opcije. redosled ti je potpuno pogresan i nacin popravke uopste nije profi..tako kako ti savetujes, trebace svaki mesec a mozda i jos cesce da ulazi u serv menu i dosteluje sve dok mu ne ode skroz vertikala.. otvaranje mora, repariranje mreze i vertikale (svi elkosi i hladni lemovi) pa tek onda ako bude neke potrebe fino stelovanje...ih, sto volim takve majstore sto vise da ih ima u mom okruzenju, vise posla za prave majstore ![]() Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|