[ lopkiju @ 24.04.2008. 00:32 ] @
Kao prvo, izvinjavam se zbog imena teme. Nista pametno mi ne pada na pamet. Elem. Pravim jedan add-in za Visual Studio i kada ga pokrenem (F5), sve radi. Podigao sam virtuelnu masinu za testiranje i instalirao VS08 i VS05. Add-in projekat je u solution-u sa jos dva projekta koji su setup za jednu i drugu verziju Visual Studio-a. Kreirao sam setup i instalirao na virtuelnoj masini. Pokrenuo VS i video da sve radi - dodavanje context menu-ja, dodavanje onog, solution explorer like, prozora i pritom primetim da sam neke fajlove stavio na pogresno mesto (nisu bitni za rad add-ina) i hteo sam da izgleda sredjenije i promenim mesta fajlovima u setup projektu. Nakon toga, context menu-ji se vise ne pojavljuju. Onaj solution explorer like prozor je tu, ali nema menu-ja na desni click. Sam .dll uopste nisam dirao, samo sam menjao fajlove u setup projektu. Sa ovim se borim poprilicno dugo vremena i pojma nemam sta mu je i zasto se tako ponasa. Ono sto je interesantno, jeste da sam prethodno, imao setup projekat, koji je radio prvi put kada sam ga dodao. Posle promene fajlova i zapisa u registry-ju za add-in i on je prestao da radi, pa mi je ovaj sadasnji setup isto radio prvi put kada sam ga dodao. Jel ima neko ideju sta bi mogao biti uzrok i resenje problema? Moguce je i da sam ja nesto zabrljao, jer mi je ovo prvi put da radim sa setup-om ove vrste, ali ja ne vidim nista sto bi moglo praviti problem. |