[ Markoxxx @ 24.04.2008. 15:25 ] @
pre 2-3 dana mi je istekla pretplata na sezamu, a posto oni ne ga se nalog 15 dana posle toga, ja sam danas trazio da mi izdaju migracioni kod, a ona meni kaze ne moze dok se ne produzi pretplata ;) |
[ Markoxxx @ 24.04.2008. 15:25 ] @
[ tdjokic @ 24.04.2008. 16:09 ] @
Ja te ne razumem. Da li si ti obavestio Sezam da hoces, u skladu sa ugovorom, da otkazes pretplatnicki odnos, dana tog-i-tog? Ako nisi, onda moras da platis zapoceti mesec ili sta vec, jer ne moze tako da se prekida. Znaci kod ovog provajdera prekines bez obavestenje i dogovora, kod sledeceg pocnes sledeceg meseca, ko ce da plati troskove za prelazni mesec? Niko? A znas da se svakog meseca placa najamnina onog tamo uredjaja u centrali za tvoju liniju, to plati provajder od tvojih para, a deo para ostane njemu. Ovaj MIK koristi i nama, ali ocigledno i njima - lakse se kontrolise nase izvrsavanje obaveza prema njima, jer bez toga ne mozes preci na drugog provajdera, a dok ne platis ne daju ti MIK. Lukavo.
[ Markoxxx @ 24.04.2008. 17:41 ] @
pa dobro, u redu je to, posto je ovo srbija.. a ja ne stigoh pre da ih zovnem.. al nema veze ;)
[ calexx @ 24.04.2008. 18:04 ] @
Misliš da bi te u nekoj drugoj zemlji pustili da trošiš adsl nekoliko dana i onda ti dozvolili da onako odeš? Oni su morali da plate rentu Telekomu za taj mesec a ionako verovatno i u ugovoru piše kako se raskida pretplata ... dobro da nisi kod Telekoma, morao bi da platiš mnogo više. ;)
[ Markoxxx @ 24.04.2008. 19:35 ] @
ma hteo sam da uzmem telekom, nego zivim privatno, pa se linija ne vodi na mene, pa je bilo komplikovano bez vlasnika telefona... a i planiram da se selim:)
[ Mister Big Time @ 26.04.2008. 19:30 ] @
Mora se otkazati....
Iako Sezam pravi mnogo problema po ovom pitanju, posebno novim korisnicima koje sektaski prisvaja za sebe bez potpisivanja ugovora... ali moraju da daju MIK na zahtev korisnika, osim u ovakvom slucaju kada si hteo da teras adsl neko vreme za dz. [ Markoxxx @ 27.04.2008. 09:47 ] @
ma nisam terao, nego nisam ni bio kuci neko vreme i u nekoj guzvi pa ne stigoh, al' dobro ;)
[ paparazzo @ 27.04.2008. 23:45 ] @
Citat: Mister Big Time: Iako Sezam pravi mnogo problema po ovom pitanju, posebno novim korisnicima koje sektaski prisvaja za sebe bez potpisivanja ugovora... a prvi su napisali na svom sajtu za famozni MK i kako da predjes odmah kod njih pa cak i poceli da reklamiraju tu svoju "pobedu"..... [ milosh76 @ 28.04.2008. 11:38 ] @
Pa nekako je logicno da MIK vazi samo dok si u pretplati. I tako imas 15 dana da se setis da treba nesto da platis, a sad bi jos i da odes od njih, a da ne platis nista. Ne ide to tako ni u Albaniji ni Americi ni Srbiji. Plati lepo mesec dana i pred istek meseca trazi MIK i resen problem. A dobro se raspitaj kod drugog provajdera kako tolerisu kasnjenja da se i tu ne zeznes :)
[ Markoxxx @ 28.04.2008. 11:53 ] @
ma niije to problem, uplatim ja obicno avansno par meseci... samo se treba setiti pred istek, posto retko citam njihov mail ;)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|