[ vgpapi @ 25.04.2008. 22:21 ] @
Jel moze neko brzo da mi odgovori kako da obnovim, reinstaliram, repair Windows explorer a da ne formatiram ili ghostujem
[ Jericho @ 25.04.2008. 22:56 ] @
Windows repair? A prethodno detaljno ocistis od virusa, trojanaca i ostale gamadi?
[ vgpapi @ 25.04.2008. 23:31 ] @
Nije Windows vec windows explorer , evo sad sam instalirao IE7 ni on ne radi vodim racuna o tome o virusima i gamadi
[ djolep @ 26.04.2008. 22:08 ] @
Takve probleme obicno pravi neki BHO (Browser Helper Object). Kad te Windows pita da li da obavesti Microsoft pogledaj sta zeli da posalje. Ispitaj u guglu sve dll-ove koji se tu pominju.
[ Jericho @ 27.04.2008. 01:26 ] @
Citat:
vgpapi: Nije Windows vec windows explorer , evo sad sam instalirao IE7 ni on ne radi vodim racuna o tome o virusima i gamadi

Ja nisam ni znao da su Windows i Windows Explorer dve razlicite stvari?!? Doduse, nisam cuo ni da postoji Windows Explorer repair?
Salu na stranu, ako hoces, pokusaj sa Windows repair, to cesto pomogne.
[ night-shift @ 27.04.2008. 01:35 ] @
Ili probaj da kopiraš Windows explorer (explorer.exe) sa druge mašine (samo obrati pažnju da bude sa istim service packom).
[ vgpapi @ 27.04.2008. 22:38 ] @
Citat:
Jericho: Ja nisam ni znao da su Windows i Windows Explorer dve razlicite stvari?!? :D Doduse, nisam cuo ni da postoji Windows Explorer repair?
Salu na stranu, ako hoces, pokusaj sa Windows repair, to cesto pomogne.

"Jel' moze neko brzo da mi odgovori kako da obnovim, reinstaliram, repair Windows explorer a da ne formatiram ili
ghostujem Operativni sistem Windows to sam pitao." Ali sam ipak morao da uradim ghost, te mi i Windows explorer a pre svega i Windows radi sada kako treba. Znam da je format najbolje (nuzno) resenje a repair ne pomaze bas uvek ali mi je trebala brzina da zavrsim posao. Hvala svima u svakom slucaju.

Pozdrav vgpapi

p.s. C:\WINDOWS\explorer.exe ( probao sam kopiranje explorera s druge masine )