[ dragankokalo @ 27.04.2008. 01:52 ] @
jedan kompjuter sa grafičkom nvidia fx 5200 sa vga i dvi izlazom na vga povezan monitor simens 19 inči na dvi povezan philips 15 inči . povezano na standardno miš i tastatura i na usb drugi set tastature i miša.kako da rade svaki monitor i tastatura i miš posebno ? pregledao sve postove i odgovore nemojte da me upućujete na neke jer niko nije dao odgovor.ako neko zna i ako ga ne mrzi malo detaljniji odgovor.znači hteo bih da mi radi komp na dva monitora i sa dve tastature i dva miša u isto vreme.npr.na jednoj strani si na netu a na drugoj igraš igrice ili ti nešto slično.hvala svima unapred.
[ JECHAM @ 27.04.2008. 09:33 ] @
Nekad je jedna nasa firma prodavala softver za tako nesto.Mislim da je isla i neka kartica uz softver.
[ zxstole @ 27.04.2008. 09:59 ] @
Skoro sam,prelistavajuci stare casopise naisao na jednu spravu koja je radila to sto ti trebas.
Mislim da se zove Buddy B-200, pa malo izgooglaj i vidi da li ti odgovara i imali gde da se nadje.
[ sasa022 @ 01.05.2008. 02:13 ] @
Potrazi stare teme o hydraPAC-u.
[ mihajilo @ 12.05.2008. 21:04 ] @
ja koliko znam,to bas nece da mogne,jer bi ti za to trebali specijalni driveri,jer u slucaju da pomeras jednog misa-tebi ce se pomerati kursor na,isto i ako pomeras drugog,mislim nije nemoguce da postoje ti drajveri,nekada su vise korisnika imali terminal,a koristili isti procesor i memoriju,a tako nesto bi i ti zeleo,ali to je davno ostavljeno,zbog pristupacnosti,mozes za 40-50 evra kupiti neku staru plocu,procesor i graficku sa nesto memorije i imaces masinu za net,a ostalo sve imas, za igrice,a ako nadjes softver koji ce ti podrzati to sto zelis veruj mi bice mnogo skuplji.