[ milantaa @ 28.04.2008. 18:41 ] @
Imam Wireless konekciju i sve je OK i protok i signal , "samo" mi se desava da kartica jednostavno stane tj. nula protok nekih 5 minuta nema nista pa onda 5 minuta ima u jednakim intervalima . Guglajuci nasao sam par tema sa slicnim problemom i u principu nema leka tj. ljudi ne znaju zbog cega se to desava!!!!. Nasao sam jedan odgovor gde je preporuceno da se iskljuci na 10 sec racunar, shutdown pa kabal iz struje. I resio sam tad problem ali se opet vratio i sad to ne pomaze. Da napomenem da sam probao sve moguce drivere (i uvek ista stvar bez obzira na verziju drivera). Molim sve koji su imali slicnih problema sa ovom karticom da daju neki predlog ili resenje ako ga imaju ili jednostavno da je disable-ujem u biosu i kupim neku drugu i stavim je u PCI slot. Imam win XP SP2 , ali ljudi sa njom imaju problema i na windows i na linux platformama , nema izuzetaka!!!!!!!! Nacudnije je sto kad se problem resi, posle 2-3 dana stabilnog rada opet se desava ista stvar (jedan lik sa linux platformom je primetio da dolazi do samovoljnog update-a kernela sto najverovatnije i uzrokuje ponovne probleme)!!! Dajte neki predlog kako da se izborim sa ovim cudom!! |