[ misk0 @ 30.04.2008. 09:48 ] @
Cudan, glup, dosadan i nevjerovatan problem sa Windowsom. Radim, sasvim normalno, nikakve posebno aplikacije ne otvaram i dodjem do odredjenog broja prozora otovrenih (recimo 5-6) i poslije toga ne mogu nista vishe pokrenuti. Znaci te otvorene aplikacije rade 'skoro' normalno ali da otvorim neku novu - nema sanse. Jednostavno kad kliknem na ikonu, pojavi se sat, kao da se program startuje i nestane nakon sekundu dvije. To se odnosi na sve programe, pocevsi od excel-a, worde, bsplayera, internet explorera. Cak ni applete u Control Panelu ne mogu otvoriti. Onda zatvorim neki od otvorenih programa pa otvorim taj neki drugi i jos mozda par. Znaci broj nije fixan. U tim situacijama mi se desava da ne mogu ni TaskManager pokrenuti pa da vidim zauzece ili slicno ali mi ne djeluje da je nesot zauzeto. Instalirao sam i antivirus, preskenirao par puta comp, nista nije nashao. U log vieweru takodje nema nista, nikakvog abnormalnog ponasanja aplikacija tj exita i slicno. Cak se desava da mi u tim momentima ne zeli otvoriti ni context menu ili mi recimo otvori novi prozor firefoxa u kojem nedostaje nekoliko elemenata (text area i slicno, kad pishem novi mail). Nemam ideje sta da google-am?? svaka ideja / savjet / dobrodosli... |