[ eric.cantona @ 30.04.2008. 17:21 ] @
Code: http://rapidshare.com/files/111536871/ip_changer.exe.html verovatno postoji i bolje rešenje, jer sam malo noob što se telneta i ovih skripti tiče, ali meni šljaka valjda će još nekom koristiti |
[ eric.cantona @ 30.04.2008. 17:21 ] @
[ ivanmil @ 30.04.2008. 20:00 ] @
Evo ga .vbs fajl koji ne otvara crni DOS prozor, i zasnovan je na istim komandama (verovatno je isti set komandi za taj i TP-LINK 8810/8811 ruter):
http://www.elitesecurity.org/t...ger-za-razlicite-modele-rutera. [ Andalus @ 07.06.2008. 00:02 ] @
ja idem preko lana i ne radi mi ova skripta? zasto? username mi je admin a pass ztonpk
[ ivanmil @ 07.06.2008. 14:41 ] @
Pa ne radi ti jer je u skripti podešen password admin; treba da edituješ IPChanger-2.txt i da uneseš svoj pass umesto ovog admin.
[ Sundown @ 10.06.2008. 18:16 ] @
@eric.cantona usern./pass su mi admin/admin ali ipak prog.ne funkcionise, kada ga pokrenem ugasi mi se lampica za internet i to je to...sve dok ne restartujem ruter.
@ivanmil ni ova skripta mi ne funkcionise [podatci i txt file-a provereni], cuje se windows-ov zvuk za gresku i nista, ip ostaje promenjen. Ako moze pomoc? Hvala. [ vadamp @ 11.06.2008. 12:17 ] @
I ja bih da znam kako da menjam IP bez gasenja/paljenja rutera, pre svega mi to naravno treba zbog Rapida?
P.S. Mrzi me da chitam milijardu stranica o tome, pa ako neko moze u jednoj rechenici da objasni! Hvala. Pozdrav. U medjurvemenu skidoh fajl medjutim nishta se ne deshava osim shto brzo upali CMD prozor i kaze login failed try again, ali nema sanse da nesto ti editujesh jer se prozor automatski sam zatvori a nista ne uradi! Pomoc! [Ovu poruku je menjao vadamp dana 11.06.2008. u 13:40 GMT+1] [ johnnysre @ 10.10.2008. 22:41 ] @
zdravo ljudi ...
i ja takodje imam problem sa ovim ruterom, nesto sam cackao i uspeo sam da pokrenem skriptu, on menja ip adresu... sve je u redu samo je problem sto se prozor ne gasi posle menjanja ip adrese... a cryptload nece da pokrene sledeci link dok se prozor ne ugasi.. resenje bi se postiglo kada bi naterali skriptu da se ugasi nakon nekoliko sekundi... i ja i nekoliko hiljada ljudi sa ovim hg510 ruterom bi vam bili zahvalni kada bi nasli resenje... evo i podataka... 192.168.1.1 23 WAIT "Login" SEND "admin\m" WAIT "Password" SEND "admin\m" WAIT ">" SEND "reboot\m" WAIT "==>" SEND "1\m" WAIT "The system shell is being reset. Please wait..." wait "" ![]() [Ovu poruku je menjao djricky dana 11.10.2008. u 12:50 GMT+1] [ gorangoransurd @ 11.10.2008. 07:39 ] @
evo skripte koja sigurno radi >
192.168.1.2 WAIT "login:" SEND "telekom\m" WAIT "password:" SEND "telekom\m" WAIT "$" SEND "modify ppp intf stop ifname ppp-0\m" WAIT "$" SEND "modify ppp intf start ifname ppp-0\m" sa sledecim ipchangerom LAN konencija Code: http://rapidshare.com/files/151748423/ipchanger_LAN_UndetakerZA.rar.html USB konekcija Code: http://rapidshare.com/files/151748710/ipchanger_USB_UndetakerZA.rar.html [ johnnysre @ 11.10.2008. 11:45 ] @
hvala ti na brzom obgovoru...
ali mislim da ova skripta nije za ovaj router...uopste je ne prepoznaje... nista se ne desava, prozor se odmah gasi. jer je moj modem na adresi 192.168.1.1 i uoste nema usb konekciju. skripta je najverovatnije namenjena za neki drugi router... ja sam je preuredjivao , al opet nista... mislim da je jedino resenje da ovu moju, vec postojecu skriptu preuredi i doda na kraju naredbu za gasenje hvala svima [ Toxic Flame @ 13.10.2008. 14:07 ] @
@gorangoransurd
pogreshan ruter..treba nam (da i meni) skripta za hg510 a u prochitaj.txt skripti koje si poslao se jasno navodi da je to za mt882 :) ej..ja odradio.. uzeo ovu skriptu za nash modem i uguro umesto skripte za stari i sve radi..chak se i prozor sam gasi.. dodushe ja je pozivam iz programa jdownloader a ne iz cryptloada mozda zato? a i na xp-u sam ako ima to veze? [Ovu poruku je menjao Toxic Flame dana 13.10.2008. u 15:28 GMT+1] [ johnnysre @ 15.10.2008. 16:34 ] @
daj , ljudi , je l postoji neko resenje za ovaj ruter...?
ili da se vise ne trudim oko njega... [ miroo @ 15.10.2008. 17:30 ] @
Code: http://rapidshare.com/files/153675603/Huawei_HG510_ip_changer.exe "Huawei_HG510_ip_changer" provereno radi sa CryptLoad-erom uz uslov da je ruter otkljucan. Cryptload-er podesiti na sledeci nacin: Cryptload-Options-Router-Start file-Huawei_HG510_ip_changer-open-OK i to je to. Code: Evo kako da iz DOS-a (komandne linije) otkljucate ovaj ruter. 1.cmd 2.telnet 192.168.1.1 3.Username:telekom , password:telekom 4.ukucajte passwd admin admin 5.ukucajte save 6.ukucajte reboot 7.U Web browser ukucate 192.168.1.1, ali sad umesto telekom ide admin admin. 8.Imate pristup svim podesavanjima. [ johnnysre @ 15.10.2008. 17:54 ] @
ne vredi...
opet nece.. verovatno je to zbog viste... evo sta mi izbacuje... i je l postoji resenje za ovo. [img]https://static.elitesecurity.org/uploads/2/0/2079794/problem.jpg[img] [ miroo @ 15.10.2008. 19:24 ] @
Citat: johnnysre: ne vredi... opet nece.. verovatno je to zbog viste... evo sta mi izbacuje... i je l postoji resenje za ovo. [img]https://static.elitesecurity.org/uploads/2/0/2079794/problem.jpg[img] Mislim da je kod tebe problem sa Administrator nalogom jer neki programi traže da se uloguješ kao Administator da bi ih mogao koristiti. Možeš probati da ga startujes tako što ćeš kliknuti desnim tasterom miša na ikonicu pa "Run As Administator". ili možda ovo može pomoći: http://www.elitesecurity.org/p1555818 [ johnnysre @ 16.10.2008. 15:07 ] @
probao sam , al nece...
hvala vam u svakom slucaju... [ johnnysre @ 18.10.2008. 18:33 ] @
i jos jedna stvar, da li postoji neko sa ovim modemom i da ima vistu , a da mu ip changer menja ip adresu bez problema...?
[ Goksa982 @ 22.10.2008. 00:31 ] @
I ja imam Wistu i huawei HG520i i ne mogu nikako da skidam preko Cryptloada
Ima li neko resenje? [ zvonchica27 @ 25.10.2008. 21:47 ] @
Citat: Goksa982: I ja imam Wistu i huawei HG520i i ne mogu nikako da skidam preko Cryptloada Ima li neko resenje? nemam vistu, a nisam koristila ni IP Changer. uspela sam sa batch skriptom da izvrshim rekonektovanje, tako da probaj na sledecji nachin: 1. ADSL mod prebaciti na bridge i napraviti PPPoE konekciju sa user name i pass-om za modem koje ste dobili od Telekoma (kako se prebacuje na bridge, detaljno je napisao acikus u jednom od postova na temi http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=162840&page=7) 2. napraviti skriptu koja glasi ovako: %systemroot%\system32\rasdial ADSL /disconnect %systemroot%\system32\ping -n 20 192.168.1.1 >nul %systemroot%\system32\rasdial ADSL username password 3. ovde gde kod mene pishe ADSL tu treba da stoji upisan naziv vashe PPPoE konekcije. 4. obratiti paznju da u prvoj liniji skripte iza ADSL dolazi blanko znak, pa tek onda slash! 5. ko ima LAN konekciju neka kuca u drugoj liniji 192.168.1.1, ko ima USB neka proba sa 192.168.1.2 6. u trecjoj liniji na mestu username password kucati podatke koje ste dobili za modem od Telekoma prilikom sklapanja ugovora 7. u jdownloader-u icji na configuration/reconnect, za Method izabrati Batch i u polje Batch script prekopirati gornje tri linije skripte 8. ko koristi cryptload, tab reconnect, za nachin izabrati Start File, gornju skriptu snimiti negde na HDD i dati path do nje) na windows XP-u radi, srecjno sa vistom ;-) [ 3puss @ 14.11.2008. 22:16 ] @
Code: http://rapidshare.com/files/153675603/Huawei_HG510_ip_changer.exe "Huawei_HG510_ip_changer" provereno radi sa CryptLoad-erom uz uslov da je ruter otkljucan. Cryptload-er podesiti na sledeci nacin: Cryptload-Options-Router-Start file-Huawei_HG510_ip_changer-open-OK i to je to. Code: Evo kako da iz DOS-a (komandne linije) otkljucate ovaj ruter. 1.cmd 2.telnet 192.168.1.1 3.Username:telekom , password:telekom 4.ukucajte passwd admin admin 5.ukucajte save 6.ukucajte reboot 7.U Web browser ukucate 192.168.1.1, ali sad umesto telekom ide admin admin. 8.Imate pristup svim podesavanjima. Miroo BRATE ja ovo uradio al mi ovaj ip-changer zakuca modem tako da moram da ga restartujem. Otključao sam ruter i sad mogu da ulazim u njegove opcije sa admin-admin a ne admin-ztonpk kako sam ga dobijo u telekomu. Imam XP sp3 i koristim CryptLoad. U njemu sam podesio da pokreće fajl Huawei-Huawei_HG510_ip_changer.exe ali ništa. Odradi ono u DOSu i nemam neta. Restartovo komp posle, i ništa nisam uspeo dok nisam restartovao modem pozadi na rupicu. Tek tad se povratio net. Šta li ovo može da bude. Inače hvalla za ovo prethodno sada mi treba samo prava skripta. Pozdrav.... Živ bio! [ ijboi @ 16.11.2008. 22:56 ] @
ipchanger za HG510 - koristite isti kao i za MT822 meni radi za cryptload 100% vec 3 nedelje bez problema.
Promenite pass na ruteru u: user: admin pass: admin pormenite login.txt kod ipchager tako da dobijete: 192.168.1.1 WAIT "login:" SEND "admin\m" WAIT "password:" SEND "admin\m" WAIT "$" SEND "modify ppp intf stop ifname ppp-0\m" WAIT "$" SEND "modify ppp intf start ifname ppp-0\m" Nadam se da je pomoglo. [ miroo @ 17.11.2008. 15:40 ] @
Citat: 3puss: Code: http://rapidshare.com/files/153675603/Huawei_HG510_ip_changer.exe "Huawei_HG510_ip_changer" provereno radi sa CryptLoad-erom uz uslov da je ruter otkljucan. Cryptload-er podesiti na sledeci nacin: Cryptload-Options-Router-Start file-Huawei_HG510_ip_changer-open-OK i to je to. Code: Evo kako da iz DOS-a (komandne linije) otkljucate ovaj ruter. 1.cmd 2.telnet 192.168.1.1 3.Username:telekom , password:telekom 4.ukucajte passwd admin admin 5.ukucajte save 6.ukucajte reboot 7.U Web browser ukucate 192.168.1.1, ali sad umesto telekom ide admin admin. 8.Imate pristup svim podesavanjima. Miroo BRATE ja ovo uradio al mi ovaj ip-changer zakuca modem tako da moram da ga restartujem. Otključao sam ruter i sad mogu da ulazim u njegove opcije sa admin-admin a ne admin-ztonpk kako sam ga dobijo u telekomu. Imam XP sp3 i koristim CryptLoad. U njemu sam podesio da pokreće fajl Huawei-Huawei_HG510_ip_changer.exe ali ništa. Odradi ono u DOSu i nemam neta. Restartovo komp posle, i ništa nisam uspeo dok nisam restartovao modem pozadi na rupicu. Tek tad se povratio net. Šta li ovo može da bude. Inače hvalla za ovo prethodno sada mi treba samo prava skripta. Pozdrav.... Živ bio! [ PKSG @ 24.11.2008. 22:01 ] @
Mozes da u USdownloaderu podesis da resetuje i ako ne moze da dobije link. Ja ga koristim vise od pola godine i radi kao metak
[ tordajav @ 28.11.2008. 17:54 ] @
Meni ovo radi bez problema, nikakvih komplikacija... HVALA!!!
[ davidpn @ 03.12.2008. 21:50 ] @
ljudi ima li neka skripta da resetuje modem ali ako modem ima ip 192.168.1.20 npr.
[ PKSG @ 10.12.2008. 14:31 ] @
POsto su mi pre 2 dana doneli STB za IP televiziju promenili su mi modem tako da sam i ja dobio HG510 i za njega nije mi radio IPchnger koji sam imao za MT88. Iskreno plasio sam se da mi nepobrljavi STB kad resetujem modem ali situacija je sledeca:
1. modem je bio zakljucan pa sam uspeo da ga otkljucam kako je vec bilo objasnjeno i to bez nekih velikih problema 2. Koristim USdownloader (kao i pre) ali sam mu sada u schedule ubacio da pokrece ip changerza HG510 nakon sto skine fajl, ako se vrati fajl sa greskom i ako nemogu da dobijem link. IP televizija radi bez prekida a download isto kao i pre. Sve radi kao metak. Pozdrav svima [ eric.cantona @ 10.12.2008. 16:19 ] @
prvi čendžer radi kao zmaj još uvek
[ martok @ 10.12.2008. 20:09 ] @
meni ip changer radi bez problema sa cryptload-om u XP-u ali u visti ni da cuje samo izbaci prozorcic "autoit eror"
gde pise: line -1 eror:unable to execute the external program. the system cannot find the file specified jel ima ko resenje sad sam video na prethodnoj strani da su i drugi imali isti problem koji rade na visti. @ eric.cantona jel ti radi na xp-u ili u visti posto vidim u potpisu da imas vistu ako ti radi u visti postavi link koji je to changer please [Ovu poruku je menjao martok dana 10.12.2008. u 21:46 GMT+1] [ Aleksandar22 @ 13.12.2008. 07:17 ] @
Ja imam Vistu i kao i drugima mi daje poruku :
"line -1 eror:unable to execute the external program. the system cannot find the file specified" Fajl "ip changer huawei hg510" sam postavio da se izvrsava "run as an administrator" ali sve je opet isto...izbacuje gore navedenu poruku! Ne bih da menjam Vistu samo zbog cryptload-a tako da ako neko ima resenje MOLIM ga da ga postavi! Hvala.... [ brankoivic @ 17.12.2008. 09:02 ] @
Da li neko može da "okači" IP Changer za HG 510 u obliku bat. fajla.
Hvala unapred. [ Aleksandar22 @ 18.12.2008. 06:59 ] @
IP changer za Huawei 510 na Visti ne radi!
Da me ne mrzi odmah bih se vratio na XP SP3! Juce sam sa rapidshare-a skinuo film i za svaki deo sam morao rucno da resetujem modem da bi mi se izmenila ip adresa. Da li postoji i da li moze da funkcionise program koji ce mi automatski menjati ip adresu ili resetovati modem a da mogu da ga ubacim u cryptload? Ponavljam ,ip changer za huawei 510 ne radi na Visti! [ calexx @ 18.12.2008. 09:45 ] @
Možda nije loše da ponekad pročitate info o greškama koje se pojavljuju. Jednostavno, prva komanda u skripti je telnet a pošto Vista u startu ne instalira telnet klijent, rešenje je jednostavno dodavanje te komponente. Za one kojima odgovara klik-klik varijanta, rešenje je Control Panel/Programs and Features/Turn Windows features on or off/Telnet Client a oni koji vole da kuckaju će da otvore command prompt i otkucaju start /w pkgmgr /iu:"TelnetClient".
Ja inače ne koristim ovu skriptu, lakše mi je da koristim CLR varijantu ali mi nije bilo teško da odvojim par minuta i nađem rešenje. [ brankoivic @ 18.12.2008. 11:12 ] @
Modem sam otkljucao,sredio Cryptload i s te strane nema nikakvih problema.Medjutim,sada se mnogo cesce desava da se gubi konekcija i to vise puta u toku dana.Cini mi se da sa starim modemom ovih problema nije bilo u toj meri.Imate li slicna iskustva ?
[ Aleksandar22 @ 18.12.2008. 11:14 ] @
"calexx"....
Je l' mozes detaljno da mi napises kako da u visti ,korak po korak, namestim funkcionalni cryptload sa automatskim menjanjem ip adrese? Do neba sam ti zahvalan! [ calexx @ 18.12.2008. 14:16 ] @
Za početak instaliraj telnet client i onda koristi skriptu koja je radila na XP-u. Ako nešto ne bude radilo, večeras mogu da dopišem par ideja ... probaj prvo stari način.
[ Aleksandar22 @ 18.12.2008. 18:10 ] @
Ok....sada sam ukljucio telnet client na visti i ip changer za huawei hg510 je poceo da funkcionise ali mi izbacuje poruku da ukucam username i password!?
U podesavanjima za modem ukucavam http://192.168.1.1/ ,username : admin ; password: ztponk i mogu da pristupim svim podesavanjima tako da ne vidim razlog za dalje "otkljucavanje" modema! Skriptu skidam direktno sa cryptload-ovog sajta "clr creator" tako sto na adresi http://192.168.1.1/ ukljucujem mozillin add-on "live http headers" koji mi izbacuje nekakve podatke!? Te "podatke" kopiram na cryptload-ov sajt "clr creator" u prozor "HTTP Live Header" koji mi izbacuje gotov clr fajl koji kasnije download-ujem u cryptload/router/hg510 (folder hg510 sam sam napravio). U cryptload-u pod opcijom "router" u start file ubacujem path fajla "Huawei_HG510_ip_changer.exe". Nabavljam 43 linka sa rapidshare koji se dekodiraju i pocinje download..... Prvi link pocinje sa download-om posle samo 50 sekundi dok sam za ostale cekao 15 minuta! Kada sam rucno resetovao modem cekao sam prvobitnih 50 sekundi.... Zasto je to tako i da li je to normalno za menjanje ip adrese bez rucnog resetovanja modema? Ovo je kratak opis sta sam sve uradio pa molim stucna lica da mi ukazu na greske za koje sam ubedjen da ih ima? Hvala.... [ Aleksandar22 @ 18.12.2008. 18:27 ] @
Uspeo sam!!
Posle skinutog prvog dela cekao sam samo 50 sekundi da pocne skidanje drugog.... "calexx" i ostali ,HVALA PUNO! Pozdrav! [ calexx @ 18.12.2008. 18:30 ] @
Nisam baš razumeo šta sve radiš, deluje mi da si malo prekombinovao.
Jednostavan način, startuješ pomenuti add-on, uloguješ se preko firefoxa na ruter i tamo mu zadaš komandu za reboot. Onda ono što se pojavi u add-onu kopiraš u clr creator i dobiješ gotov clr fajl pa njega prijaviš u cryptloaderu. Ostaje samo da popuniš podatke za logovanje na ruter tipa username, pass, IP adresa ... i to bi trebalo da radi. Bar meni na jDownloaderu radi bez problema. Nisu potrebne dodatne skripte ni bilo šta slično, ovo završava posao. [ Crstiano Ronaldo @ 19.12.2008. 00:27 ] @
Ja imam isti problem kao aleksandar 22 ali imam xp,a ne vistu.
Pise Autolt Error Error:Unable to execute the external program The system cannot find the path specified. Sta da radim? [ Crstiano Ronaldo @ 19.12.2008. 01:28 ] @
Resio sam problem,nasao sam drugu metodu!
Evo kako ide: 1.Odete na http://cryptload.info/clr/ 2.Izaberete model vaseg routera,ima telekomov huawei hg 510 3.Kliknete download myRoute.clr 4.Kopirate taj file u cryptload\router 5.I u cryptloadu umseto start file izaberte iznad toga model vaseg routera To je sve!Radi savrseno! [ Aleksandar22 @ 20.12.2008. 18:32 ] @
"Crstiano Ronaldo"....
Ovaj tvoj metod je jednostavniji od mog.... :) Sve radi savrseno! Za sve koji imaju Vistu ,ukljucite "telnet client" opciju i cryptload radi k'o blesav! :) Hvala svima jos jednom.... [ kmkole @ 20.12.2008. 21:34 ] @
hm... win XPsp3 cl v1.1.6 bio na sajt i skinuo crl file za HG510 e sada ih ima verzija vese pocevsi od hg510, preko hg510 telekom, pa nekoliko hg510 telekom srbija, ima cak i neki sa psovkama u imenu :) skinuo hg 510 telekom. kada treba da krene odbrojavanje za download desava mi se sledeca situacija.
npr: free load wait time: 11 min problem: wait time umedjuvremenu krene da odbrojava sekundu dve na fajlu sa tim vremenom pa onda prekine i opet free load wait time: 11 min problem: wait time pa vise puta tako pa onda smaji na 9 min pa opet i posle ne znam ni ja kog puta dodje na 50 i onda ide odbrojavanje do kraja i dobnload. otprilike kada je wait time 15 min navedeno gore ponavlja doslovno dok tako ne prodju 15 min i onda krene dowload. da li je i vama tako ili sam ja nesto zahebao. inace otkljucao sam ruter kao sto ste napisali iz command promta. i jos nesto u podesavanju za ruter user name i pasvord, stavljate nesto ili... [Ovu poruku je menjao kmkole dana 20.12.2008. u 22:48 GMT+1] [Ovu poruku je menjao kmkole dana 20.12.2008. u 22:49 GMT+1] [ kmkole @ 21.12.2008. 00:00 ] @
resio sam problem, izgleda da clr file sto sam prvo bio skinuo nije bio ok, pa sam krenuo redom i nasao koji radi. sada posle svakog skinutog fajla, modem mi se restartuje, i menja ip adresu, i naravno vreme cekanja je 50 sec.pozz i pazite kada skidate clr file sa cryptloadovog sajta ima i neispravnih
[ ShanDooo @ 22.12.2008. 02:18 ] @
Meni isto izlazi sledece:
line -1 Error:unable to execute the external program. the system cannot find the file specified. Imam Windows XP x64 Edition. El ima reshenja ? :D [ nebojsava @ 25.12.2008. 10:33 ] @
Da li neko ima IP changer ili clr. file za Huawei HG520i koji provereno radi ?
[ chichaB @ 25.12.2008. 14:16 ] @
Citat: nebojsava: Da li neko ima IP changer ili clr. file za Huawei HG520i koji provereno radi ? sudeci po odgovorima ocigledno da ima... kad neko resi problem dovoljno mu je da se pohvali i zaboravi na topic i nezeli da deli svoje iskustvo sa drugima i ustedi im vreme... cak sam pokusao sa pp sa korisnicima koji su "resili problem" bez odgovora trenutno imam traljavo resenje na Win XP sa: http://rapidshare.com/files/90159771/IPChanger-2.zip.html sa popup prozorom koji radi normalno ako nista drugo nije pokrenuto inace obicno mi resetuje video player ili ako sam na irc-u pobrljavi pa mu treba nekoliko puta da se restartuje i obicno se zaglupi pa treba rucno restartovati u cryptloadu http://rapidshare.com/files/90159771/IPChanger-2.zip.html radi prvih par puta a posle pocinje da izbacuje poruku kao na Visti https://static.elitesecurity.org/uploads/2/0/2079794/problem.jpg clr resenje sa cryptload sajta mi neodgovara jer restartuje ruter (umesto samo da promeni ip) i zna da zaglupi Cryptload... [ nebojsa__ @ 28.12.2008. 16:03 ] @
Zasto ja ne mogu da skinem IP Changer za Huawei HG510.. Na netu ima 3000 linkova za skidanje istog
ali gde god da kliknem nece da ga skine.. rapid kaze da da je bla, bla adresa to vec skinula i tako stalno .. Dali je IP Changer jos uvek funkcionalan ? Molim za pomoc.. unapred hvala ?! [ Aleksandar22 @ 28.12.2008. 19:43 ] @
Ja sam "ip changer HG510" skinuo sa linka koji je postavljen na rapidshare.Pogledaj na forumu ,ima dosta drugih opcija i linkova sa kojimh mozes da skines ip changer.
[ bad_boyyyy @ 31.12.2008. 10:00 ] @
Kako da namestim da changer iz PKSG-ovog posta radi u pozadini dok menja IP?Npr.Kada igram igricu on me izbaci dok ne promeni pa posle moram da se vratim,moze li to nekako da se namesti da menja u pozadini a da me ne ometa u igranju?hvala
I,josh neshto swaki put kad promenim IP pukne mi veza na MSN...Moze li to nekako da se namesti?hitno potreban odgovor,hvala [Ovu poruku je menjao bad_boyyyy dana 31.12.2008. u 12:00 GMT+1] [ calexx @ 31.12.2008. 11:33 ] @
Igrica je online? MSN je online? Kako misliš da ti promeni IP adresu osim da te diskonektuje pa ponovo konektuje sa drugom adresom? Normalno je da će onda sve veze da puknu pa mora novo konektovanje, ručno ili automatski.
[ bad_boyyyy @ 31.12.2008. 13:27 ] @
Igrica je offline...Spusti se dok menja IP a posle moram rucno da je podignem...Jel moze nekako da se namesti da radi u pozadini da mi ne minimizuje igru?hvala
[ ture27 @ 02.01.2009. 13:15 ] @
Čitao sam postove po sto puta i prepravljao sktiptu (milion kombinacija) i ne radi.
Hoće li neko da pomogne simpatičnom ali duševno obolelom mladiću tako što će postavi skriptu za Thomson SpeedTouch 546 v6? Hvala u napred. [ jovannet @ 02.01.2009. 15:25 ] @
Ja sam ovo namestio da radi u cryotload-u ali je posle nedelju dana pocelo da mi brise konekciju sa modemom , morao sam da reins drivere za mreznu kartu. Da li neko zna zasto mi se to dogadj i da li ima resenje ???? HVALA
[ chowyunfat @ 08.01.2009. 19:39 ] @
Citat: ShanDooo: Meni isto izlazi sledece: line -1 Error:unable to execute the external program. the system cannot find the file specified. Imam Windows XP x64 Edition. El ima reshenja ? :D isti problem, isto nemam resenja. anybody? [ nebojsa__ @ 09.01.2009. 14:37 ] @
Da, isti problem imam i niko nema resenje ali ono mora da postoji, jer za sve postoji resenje .
Ako uspem nesto, ja cu da javim posto vidim da cu morati sam da resim.. Oni koji su imali problem i resili isti, zaboravili su da ga nisu resili sami i da bi trebali uzvratiti istom merom (pomoci drugima) ! [ Aleksandar22 @ 09.01.2009. 16:52 ] @
Citat: nebojsa__: Da, isti problem imam i niko nema resenje ali ono mora da postoji, jer za sve postoji resenje . Ako uspem nesto, ja cu da javim posto vidim da cu morati sam da resim.. Oni koji su imali problem i resili isti, zaboravili su da ga nisu resili sami i da bi trebali uzvratiti istom merom (pomoci drugima) ! Slazem se sa tobom! Ja sam isto imao problem i resenje sam pronasao na ovom forumu. Imam Vistu i moj problem je bio taj sto nisam imao ukljucen "telnet client" pa sam morao sam da ga pronadjem i aktiviram. Kasnije sam skinuo clr fajl sa cryptload-ovog sajta a router sam pronasao na "Telekom Srbija Huawei EchoLife HG510"...taj je dobar! [ nebojsa__ @ 09.01.2009. 19:31 ] @
Kako videti dali je ukljucen telnet client.. gde se u ruteru to nalazi i dali neko zna
gde mogu da se nadju kompletna podesavanja za huawei echo life hg510 ? Da uzmem i sve lepo pregledam i podesim kako valja, ako neko zna nesto vise o pitanju koje sam postavio, neka mi napise.. unapred zahvalan ? [ calexx @ 09.01.2009. 19:51 ] @
Telnet je Windows servis a probaš ga jednostavno tako što u command promptu otkucaš telnet. Pogledaj ovu temu od početka pa će nešto da ti bude jasnije.
[ nebojsa__ @ 09.01.2009. 20:20 ] @
Ja imam xp, pa razmisljam dali mi to podesavanje u opste treba ?
Nemam pojma sta da radim, jbme ko zlotvora , changer non stop resetuje konekciju i ne radi kako valja, pa razmisljam (posto sam probao sve sto se moze probati) da podesim ruter . Mozda ce tada konacno raditi kako treba . Nekima od nas radi a nekima ne, tu logike nema .. uredjaji su isti . [ PKSG @ 11.01.2009. 07:33 ] @
Od pre nekih 30 minuta i mene poceo da zeza modem ali mislim da su promenili uss name i pass na modemu . Nije vise admin admin. Pominjala se neka ztonpk ili tome slicno nisam siguran ali ako neko nadje resenje za ovo neka postuje ovde ili neka da na PM
[Ovu poruku je menjao PKSG dana 11.01.2009. u 10:54 GMT+1] [ eric.cantona @ 11.01.2009. 21:46 ] @
napravio sam ip changer za 64 bitni windows (xp i vista)
uglavnom, ne radi savršeno, ali radi ja bolje ne znam :) http://rapidshare.com/files/182223368/ip_changer_x64.exe.html [ chowyunfat @ 12.01.2009. 02:10 ] @
eeeee...
mnogo fala za trud matori! ali, hmm, not working for me... pojavi se nakratko dos prozor, prijavi login gresku neku, ne znam zasto. to se ponovi par puta pa se onda net "zaglavi". :( [ eric.cantona @ 12.01.2009. 03:34 ] @
u kom os ga koristiš? ja ga u visti 64 bit sa jdownloaderom koristim i radi
[ chowyunfat @ 12.01.2009. 03:45 ] @
xp pro x64. cryptload.
videcu da zapisem tacno sta izbaci [ nebojsa__ @ 14.01.2009. 17:26 ] @
Probajte da pogledate ovo objasnjenje.. decko je to dosta lepo objasnio, meni radi dobro, ne zabrljavi ruter ..
http://rapidserbia.com/forum_p...az32bf786z11ce84cbf157c2z6dzzz [ 23QU @ 21.01.2009. 16:37 ] @
Ko ima problema da namesti ip changer i da pri tom neuspe da namesti za cryptload ip changer nek me add-uje na msn [email protected] dobicete objasnjenje a mozda i video kako da namestite!!!!! cujemo se kome treba ;)
[ dabu1 @ 28.01.2009. 16:03 ] @
Ljudi,zašto komplikujete bez potrebe? Jednostavno vam ne treba nikakav ipchanger-cryptload to radi sam...Unesite CLR router sa njihovog zvaničnog sajta i sve će funkcionisati besprekorno...Kod mene radi tako bez problema... Evo i CLR za Huawei HG510...samo u folderu -router- napravite novi folder -My-,u njega iskopirate myrouter.clr fajl,zatim u router opciji u cryptload-u pozovete taj fajl-i problem rešen!
[http://www.cryptload.info/clr/] [ igorko @ 28.01.2009. 18:01 ] @
@dabu1
Bravo za info - radi super sa CryptLoad i to ima na njihovom sajtu EchoLife HG510V100R001C05B028_TELEKOM.A2pB021a.d16f baš za ovaj firmware koji se nalazi u Huawei 510 koji isporučuje Telekom Srbija. ![]() [ lazacar90 @ 29.01.2009. 15:24 ] @
Ja imam telekomov router HUAWEI HG510 i namestio sam swe za cryptload kako bi skidalo normalno bez waittime od 15min... i skinuo sam ip changer i swe radi super... i pokrenuo sam cmd preko run-a i tu podesio username i password admin i admin... i swe super radi... hwala na tome... al sad ima jedan problem... kada igram igre preko neta sa drugarima... npr Counter Strike... kad ja naprawim serwer oni ne mogu da wide... i isto tako ja njihowe serwere ne mogu da widim... a oni se medusobno swi wide i mogu da igraju... Je l postoji neko reshenje za owo??? Npr da wratim ono nekako na telekom telekom... pa kad skidam da vratim na admin admin... i kako to da uradim??? Hwala unapred!!!
[ lazacar90 @ 29.01.2009. 15:26 ] @
Ja imam telekomov router HUAWEI HG510 i namestio sam swe za cryptload kako bi skidalo normalno bez waittime od 15min... i skinuo sam ip changer i swe radi super... i pokrenuo sam cmd preko run-a i tu podesio username i password admin i admin... i swe super radi... hwala na tome... al sad ima jedan problem... kada igram igre preko neta sa drugarima... npr Counter Strike... kad ja naprawim serwer oni ne mogu da wide... i isto tako ja njihowe serwere ne mogu da widim... a oni se medusobno swi wide i mogu da igraju... Je l postoji neko reshenje za owo??? Npr da wratim ono nekako na telekom telekom... pa kad skidam da vratim na admin admin... i kako to da uradim??? Hwala unapred!!!
[ lazacar90 @ 29.01.2009. 15:27 ] @
[ ture27 @ 04.02.2009. 19:08 ] @
ja sam probao da nađem taj fajl za Speedtuch ali bazuspesno.
Ako ga je neko našao neka ga postavi. Thomson speedtuch 546i v6. [ nebojsa__ @ 07.02.2009. 12:48 ] @
Svi oni koji ne mogu da podese cnanger-e, evo mail na koji mogu da se jave: [email protected]
[ prekrcac @ 27.02.2009. 18:06 ] @
Igram WArCRAFT 3 DOTU i ne mogu da hostujem a imam huawei hg510 , ovi u telekomu rekli da ne smeju da mi kazu kako da namestim da mogu da hostujem ali da znaju -_- sto je malo smesno sa obzirom da im dajem 3 k dinara svaki mesec ,ZNACO MOLIM VAS KO BOGA DA MI NEKO OBJASNI KAKO DA HOSTUJEM JA SAM MALO TUPAV DA TE STVARI NAMESTAM SAM UVEK NESTO POJEBEM
![]() [ extronimos @ 10.05.2009. 23:37 ] @
imam Huawei HG510 skinuo sam ip changer za njega skidam preko cryptload ali javlja se problem!
recimo stavim 10 linka (uglavnom rapidshare) u cryptload pocne sve lepo da skida modem se restratuje menja se ip i sve radi ali posle 2-3 uspesno skinutih linkova modem jednostavno nece da nastavi da se restartuje samo se ugasi internet lampica i nece ponovo da se upali! one zvezdice u cryptloadu pored linkova koji su ostali ne skinuti su crvene i tu je kraj downloada! ovo me muci vec nekoliko meseci potrebna mi je vasa pomoc! hvala unapred. [ th33nd @ 01.06.2009. 17:46 ] @
Meni ne uspeva. Prvo,imam Vistu Ultimate Edition,i huwei hg510 zatim.
Skinuo sam add-on za mozilu da mogu da vidim Headings,zatim odem na 192.168.1.1 ukucam admin admin otvori mi onu stranu,zatim otvorim Live http headings i nadjem na stranici routera negde dole save/reboot,pa me on pita da li ste sigurni ja kazem Da,pa mi on resetuje ruter. Zatim kopiram headings iz addona koja su valjda ažurirana od restarta, odem na cryptloaderov sajt ubacim headings i on mi generise onaj fajl koji sacuvam blabla.clr i ubacim ga u routercontrol folder u cryptloaderu, zatim ga u cryptloaderu nadjem pod opcijom router-start file i nadjem taj moj blabla ali ne reaguje... [ Toxic Flame @ 01.06.2009. 18:16 ] @
a jel nece da radi promena ip-a ili jednostavno ne pokrece to sve za promenu? probaj manualno da pokrenesh da vidish da li radi uopshte..
ja lichno koristim neki AutoTLN koji sam nashao na nekom, a mozda bash i na ovom, forumu zajedno sa skripticom koja radi posao..lepo restartuje ip, dodushe ponekad zabrljavi al shta je tu je uglavnom radi :) mogu okachiti i postaviti link ako je potrebno? [ Toxic Flame @ 01.06.2009. 18:19 ] @
extronimos, i mene to muchi...nekada prsne odma posle recimo 3 komada, nekada posle cele 10, nekada ne uopshte..i to ostane ugashena internet lampica...posle samo hardverski resetujem modem (ugasim upalim) i on se iskulira i radi ok..
ae ko zna nek pomaga :D [ th33nd @ 01.06.2009. 18:25 ] @
Citat: Toxic Flame: a jel nece da radi promena ip-a ili jednostavno ne pokrece to sve za promenu? probaj manualno da pokrenesh da vidish da li radi uopshte.. ja lichno koristim neki AutoTLN koji sam nashao na nekom, a mozda bash i na ovom, forumu zajedno sa skripticom koja radi posao..lepo restartuje ip, dodushe ponekad zabrljavi al shta je tu je uglavnom radi :) mogu okachiti i postaviti link ako je potrebno? nece da promeni IP,i dalje cekam 15 min. kako manuelno da ga pokrenem [ Toxic Flame @ 01.06.2009. 18:37 ] @
u criptloadu kliknesh gore na reconect pa imash da birash activated, deactivated i manual, klikni na manual i trebao bi da pokrene proceduru promene ip-a..tako proveri da li radi..
da napomenem samo da sam imao problem da nije hteo da mi radi reconect zato shto sam ga iskljuchio pri ubavivanju linkova u paket..ukljuchite tu obavezno reconect pa posle preko gore pomenutog dugmeta aktivirajte ili ne na globalnom nivou..ukoliko je u paketu ostalo iskljucheno reconect onda gore moze stajati shta god, nece se rekon. [ th33nd @ 02.06.2009. 14:22 ] @
probao sam to manual recon i nece...ne valja mi onaj clr fajl 100%
[ assassin77 @ 16.06.2009. 11:24 ] @
Huawei_HG510_ip_changer imam problem nece da mi radi u xp 64 bita
[ 3puss @ 16.06.2009. 16:29 ] @
Citat: napravio sam ip changer za 64 bitni windows (xp i vista) uglavnom, ne radi savršeno, ali radi ja bolje ne znam :) http://rapidshare.com/files/182223368/ip_changer_x64.exe.html to što si napravio jako mi je potrebno... i ja imam vistu x64 i ubi me ovaj problem... Nažalost tvoj file je izbrisan sa rapidsharea! Uploaduj ponovo ako možeš :D [ assassin77 @ 19.06.2009. 09:50 ] @
posalji ponovo novi link ako mozes
[ 3puss @ 24.06.2009. 13:47 ] @
ova tema je zaboravljena .... Ima li Ko rešenje breee za x64 OS bilo vistu bilo windows ! I bilo bi lepo videti tu skriptu!
[ tordajav @ 11.08.2009. 18:50 ] @
Pozdrav,
imam Huawei HG510 IP changer za moj ADSL modem od Telekoma (Huawei HG510) i do nedavno je dobro radio, sve dok nisam nazvao Telekom zbog sve češćeg diskonektovanja modema i pucanja veze, pa su mi dali neke parametre koje sam ukucao ali je sve po starom, diskonektovanje se nastavilo. Problem je sada što IP Changer nece da radi svoj posao, kada ga aktiviram, čini mi se da kaže da su USERNAME ili PASSWORD pogrešni: Login incorrect! Može li mi neko pomoći da bar IP Changer radi kao i ranije? [ assassin77 @ 11.08.2009. 21:58 ] @
moraces ponovo u dosu da kucas sve iz pocetka najverovatnije ti se resetovao modem evo ti ovaj link http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=7&t=20082
[ tordajav @ 12.08.2009. 00:55 ] @
Citat: assassin77: moraces ponovo u dosu da kucas sve iz pocetka najverovatnije ti se resetovao modem evo ti ovaj link http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=7&t=20082 Hvala assassin77, resetovan mi je bio modem pa sam uradio ponovo port forwarding i sada IP Changer radi normalno! Pozdrav i hvala još jednom, Vlada [ nikolao @ 11.10.2009. 12:15 ] @
http://www.megaupload.com/?d=D0MME0OY za vistu x64 ,tako je kod mene podeseno,samo sam vam upakovao sve to i vi raspakujte i probajte
[ stefanpache @ 12.11.2009. 21:01 ] @
izvinite ali stvarno mi treba pomocj..zna li neko kako ide podeshavanje hosta za HG520s? hvala unapred...
[ ralesrbenda @ 14.11.2009. 22:04 ] @
E ovako ljudi.. koristim windows 7 32 bit i nikako ne mogu da namestim ovaj ip changer.. razlog je sto cmd ne ocitava nista sto ja napisem.. konkretno, uradim sve po pravilima i najpre ukucam u cmd telnet 192.168.1.1 a onda mi izbaci:,,telnet 192.168.1.1 is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.. STA DA RADIM POMAGAJTE!!!!!!
[ ralesrbenda @ 14.11.2009. 22:05 ] @
Naravno sve to za Huawei HG510, da se ne zbunite posto vidim da pojedinci spominju druge routere.. pomagajteeee
[ miloš spasković @ 22.01.2010. 21:27 ] @
Imam problem sa JDownloader-om od kad sam ubacio Windows 7 ustvari mislim da problem nije u samom programu već je do programčića za rekonekt Huawei_HG510_ip_changer nikako neće da ga pokrene izbacuje neku grešku, probao sam postupak za ponovno otključavanje modema i neka podešenja iz kontrol panela koja sam video na ovim stranama ali ništa ne pomaže, dali je neko imao sličan problem ili zna u čemu je problem? modem je Huawei 510
[Ovu poruku je menjao miloš spasković dana 24.01.2010. u 22:19 GMT+1] [ darko116 @ 16.02.2010. 05:16 ] @
probajte ovaj link
ovo je za jdownloader a pomaze ja sam prekopirao drugi nacinsa posta i proradilo je iz prve http://www.macserbia.org/index...4&catid=33&func=sb_pdf javite ako i vama radi [ Sykick @ 22.02.2010. 21:23 ] @
Evo ovako nesto bi trebali uraditi sto se tice Windows 7..
Control panel->Programs->Programs and Features->Turn windows features on or off i tu pronadjete Telnet Client/Server,Checkirajte,sacekate par sekundi,i mozete koristiti ovaj stari changer(Huawei_HG510_ip_changer.exe) Pozdrav :D [ miloš spasković @ 23.02.2010. 05:13 ] @
Ja sam to čekirao još ranije ali sa starim IP Changerom neće ni da mrdne, problem sam rešio ubacivanjem skripte koja je prvo bila namenjena modemu 882 i sa to skriptom mi radi solidno.
Tekstualni deo skripte izgleda ovako: 192.168.1.1 23 WAIT "Login" SEND "admin\m" WAIT "Password" SEND "admin\m" WAIT ">" SEND "ppp config 0.8.35 1 down\m" WAIT ">" SEND "ppp config 0.8.35 1 up\m" WAIT ">" A ceo PI Changer sam postavio ovde: http://rapidshare.com/files/354530174/IP_Changer.rar Možda nekom bude od pomoći ja koristim JDownloader a nemeštano mi je kao metod za rekonekciju externi i onda podešeno da pokreće ovaj Changer. [ x3mann @ 28.02.2010. 03:37 ] @
a da li postoji IP changer za HG 520s ????
ja koristim ovu scriptu za JS downloader radi fantasticno e sad ako bi neko od ovoga mogao da napravi bat exe bilo bi super :) <CryptLoad> <Router name="Echolife HG520s Home Gateway Telekom Srbija" /> <Command method="Auth" action="" /> <Command method="GET" action="menu_status.html" /> <Command method="GET" action="menu_status.html" /> <Command method="GET" action="rpServiceStatus.html" /> <Command method="POST" action="Forms/rpServiceStatus_1"> <Parameter name="Connect_DialHidden" value="0" /> <Parameter name="Connect_DialFlag" value="1" /> <Parameter name="Connect_Flag" value="1" /> </Command> <Command method="GET" action="rpDisConnecting.html" /> <Command method="GET" action="rpServiceStatus.html" /> <Command method="POST" action="Forms/rpServiceStatus_1"> <Parameter name="Connect_DialHidden" value="0" /> <Parameter name="Connect_DialFlag" value="1" /> <Parameter name="Connect_Flag" value="2" /> </Command> <Command method="GET" action="rpConnecting.html" /> <Command method="GET" action="rpServiceStatus.html" /> </CryptLoad> [ anon68680 @ 01.03.2010. 16:35 ] @
Evo jedne verzije programa od mene. Napisan u Delphi 7, pre 10minuta. Testiran na WinXP SP3 masini i HG520s ruteru... Ne znam kako ce se ponasati na x64 i novijim sistemima, ali trebalo bi da radi bez problema kao i sa HG510.
Exe mozete skinuti odavde: link A source odavde: link Testirajte i vi, pa da ispravim nesto ako treba. Pozdrav. [ Ivan.Markovic @ 01.03.2010. 17:17 ] @
A moze i ovako (pogledajte POC): http://www.elitesecurity.org/t...mp-Huawei-CSRF-Auth-Bypass-DoS :D
[ x3mann @ 02.03.2010. 12:33 ] @
@krza
ja imam xp sp3 takodje radi OK Medjutim problem sto kod ove tvoje verzije on restartuje bukvalno celu DSL konkeciju pa se rooter ponovo kaci na ADSL Kod ove scripte sto sam ja stavio gore (a sto je koristim za JDownloader) to nije slucaj on samo diskonektuje PPP link (lampica internet) na HG520s dok rooter ostaje povezan na DSL i roku od 5 sec se ponovo uspopstavlja PPP link naravno sa novom IP adresom tako da nema suvisnog cekanja oko restarta rootera i novog kacenja na novu DSL konkciju Ovo je posebno dobro za sve nas koji imamo IPTV jer kada se u ovoj tvojoj varijanti ADSL diskonektuje onda se automatski prekida emitovanje IPTV i ceka se vreme da rooter ponovo uspostavi vezu sa DSL dok kod ove Jdownloader scripe tih problema nema jer se samo diskonektuje PPP a ADSL link ostaje ziv i povezan sa Telekomom Pa me zanima jel ima kakve varijante da se od ove scripte koju sam gore postavio napravi bat exe ? [ anon68680 @ 02.03.2010. 15:36 ] @
x3mann, evo uneo sam male izmene u program i testirao kod mene. Umesto 'sys reboot' komande koju je koristio u prethodnoj verziji sad koristi 'wan adsl close/open'. Koliko vidim ne resetuje ceo ruter vec samo adsl konekciju ali nisam siguran da li ce IPTV da radi za to vreme jer ga nemam. Tako da probaj ti, pa mi javi.
Exe: link Source: link Pozdrav. [ x3mann @ 02.03.2010. 16:42 ] @
Opet ista stvar wan adsl close/open -on resetuje komplet ADSL vezu
a trebao bi samo da bude PPP close/open odnosno da ostane adsl konekcija ziva a da se samo PPP resetuje ne znam da li me razumes ali mozda najbolje bi bilo da skines JDownloader http://www.jdownloader.org/download/index i setuj ovaj script i videces o cemu govorim ....(ova JDownloader varijanta je neuporedivo brza i bolja jer nema fakticno ADSL restart-a) (ne zaboravi da uneses i pass u vrhu Jdownloadera admin/ztonpk ) ![]() <CryptLoad> <Router name="Echolife HG520s Home Gateway Telekom Srbija" /> <Command method="Auth" action="" /> <Command method="GET" action="menu_status.html" /> <Command method="GET" action="menu_status.html" /> <Command method="GET" action="rpServiceStatus.html" /> <Command method="POST" action="Forms/rpServiceStatus_1"> <Parameter name="Connect_DialHidden" value="0" /> <Parameter name="Connect_DialFlag" value="1" /> <Parameter name="Connect_Flag" value="1" /> </Command> <Command method="GET" action="rpDisConnecting.html" /> <Command method="GET" action="rpServiceStatus.html" /> <Command method="POST" action="Forms/rpServiceStatus_1"> <Parameter name="Connect_DialHidden" value="0" /> <Parameter name="Connect_DialFlag" value="1" /> <Parameter name="Connect_Flag" value="2" /> </Command> <Command method="GET" action="rpConnecting.html" /> <Command method="GET" action="rpServiceStatus.html" /> </CryptLoad> [ anon68680 @ 02.03.2010. 17:13 ] @
Jasno je meni sta ti hoces, ali jbg :) Stvar je u tome sto ova scripta koju ti koristis resetuje ruter pristupajuci mu preko web-a, a ovaj program koji sam okacio to radi preko telneta.
Medjutim, nesto mi nije jasno: ako je vec tolika frka ljudima da 'expresno' resetuju ip adresu, zasto ne prebacite ruter u bridge mode, napravite PPPoE konekciju na racunaru i reconnectujete se po potrebi? [ x3mann @ 02.03.2010. 17:25 ] @
pa da upravu si pure bridge nije los ja sam ga na MT882 koristio .....samo sto meni kad su zamenili rooter za HG520s nisu mi dali dial-up pass zato i koristim sad PPPoE
hvala ti na svemu izvini na cimanju :) [ anon68680 @ 02.03.2010. 17:39 ] @
Password se nalazi store-ovan na ruteru, cisto da znas... tako da mozes da ga izvuces preko telneta.
I nema problema, nije cimanje... Ako mi padne na pamet neko bolje resenje javicu ti. :) [ x3mann @ 02.03.2010. 18:35 ] @
znam da je offtopic ali ako ti nije problem kazi mi sta da kucam u telnetu da bi video pass od rootera
video sam user u WAN opciji medjutim pass je skriven onim svastikama .... [ anon68680 @ 02.03.2010. 18:45 ] @
wan node display
ako ti i dalje prikazuje pass sa ****** onda kucaj: wan node index 1 wan node display [Ovu poruku je menjao krza dana 03.03.2010. u 07:46 GMT+1] [ vuxman @ 05.08.2010. 17:45 ] @
Jel mozeda mi pomogne imam Echolife hg520c i windows vistu 7 i nista nece da mi se resetuje password...jel mozete? ali detaljno uputstvo, jer sam glup za ove stvari :DDDDDD
[ AnEl_32 @ 09.11.2010. 00:28 ] @
Da li postoji scripta koja ce na HG 510 odradi rekonekciju samo interneta odnosno PPP, a da ADSL ostane ziv da se ne radi reconect celog rutera? Kao sto je kod HG 520s
[Ovu poruku je menjao AnEl_32 dana 09.11.2010. u 12:39 GMT+1] Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|