[ nisam_novi @ 30.04.2008. 19:48 ] @
POZDRAV MOJ DOBRI NARODE. Evo pratim Vas po ovom forumu već duži period i moram da POHVALIM VAS SVE NA TRUDU I VREMENU uloženom u ovaj dio foruma. Međutim, imam jako puno nedoumica i jako jako puno nejasnoća koje moram priupitati. Ovako... pokušavam ) naglasak na POKUŠAVAM dizajnirati jedanu bazu u accessu koja bi trebala da mi vodi evidenciju o nekim uređajima. Ja sam osmislio tabele, ali ne znam kako da ih povežem, odnosno da mi svaki uređaj ima svoju priču.Kod kojeg je trgovca i po svom inventurnom broju se veže za trgovca. Naime, u ovoj bazi sam osmislio tabelu koja mi vodi zaduženja u skladištu, odnosno datum ulaza u skladište i izlaza iz skladišta.Isto tako taj proizvod bi trebalo da mi iz skladišta se zaduži kod nekog trgovca i tu navede datum kada je taj uređaj instaliran kod trgovca. isto tako mi trebaju pregledi po tromjesječjima kako je koji uređaj instaliran kod trgovca.Staviću i tabele tako da ako neko može da pomogne i lakše snađe. HVALA, HVALA i svaki prijedlog bi bio "zlata vrijedan" |