[ vladakru @ 05.05.2008. 18:52 ] @
Host mi je na Loopia.
kada sam uploadovao zipovan fajl na server sada nigle u CP nemam opciju da ga odzipujem?
kako to da uradim?
moze li preko ftp klijenta (CuteFtp) ?

[Ovu poruku je menjao vladakru dana 05.05.2008. u 23:11 GMT+1]
[ Mister Big Time @ 08.05.2008. 01:57 ] @
Ako nema mogucnost preko CP-a, onda ostaje preko SSH-a, mada sumnjam da Loopia nudi neki pro paket koji bi imao SSH pristup :)

Dakle moraces da ga unzipujes u lokalu na svom kompu, pa tek onda da ga upload-ujes na server, tako to ide sa 'limitet hosting' nalozima koji su predvidjeni za male sajtove.
[ misk0 @ 08.05.2008. 11:14 ] @
Ako bas imas cPanel, on u svom file browser ima mogucnost da odzipuje arhivu na serveru.
[ webex @ 08.05.2008. 12:18 ] @
Citat:
Mister Big Time: Ako nema mogucnost preko CP-a, onda ostaje preko SSH-a, mada sumnjam da Loopia nudi neki pro paket koji bi imao SSH pristup :)

Dakle moraces da ga unzipujes u lokalu na svom kompu, pa tek onda da ga upload-ujes na server, tako to ide sa 'limitet hosting' nalozima koji su predvidjeni za male sajtove.

Postoji mogućnost raspakovanja arhiva na serveru pomoću PHP skripti (takav skript postoji u Joomla-i pri uploadu modula i komponenti)... potraži malo po netu mora da postoji neki besplatan skript koji radi to...
[ bild-studio @ 08.05.2008. 16:02 ] @
Mozes i preko nekog PHP shella. Vidi na google skini neki, ali mislim da
rade samo na linuxovim serverima.
[ e wiZz @ 15.05.2008. 16:35 ] @
Citat:
bild-studio: Mozes i preko nekog PHP shella. Vidi na google skini neki, ali mislim da
rade samo na linuxovim serverima.

lol?
[ bild-studio @ 16.05.2008. 18:53 ] @
Ima meni se cini i shellova za windows servere