[ packypfc @ 05.05.2008. 21:09 ] @
| Da li jos kod nekog od telekomovaca zeza net??? Meni npr ne radi preko 50% sajtova. Od rapidshare preko Fileforuma, pa sve do nadlanu.com. Moram da koristim web proxyje da bih ih otvorio. Zvao sam danas podrsku kazu da "ce poslati problem" (ne znam gde) i da cekam da proradi za 24 sata". |
[ Librabicboj @ 05.05.2008. 21:28 ] @
Da, nekoliko sajtova mi nije radilo!
Pa cak i ovaj!
Yahoo mail nisam mogao da otvorim, Gmail jedva je otvarao.
I onda se setim, posle 4 sata glupiranja, da resetujem modem da bi dobio drugu IP adresu, i sada sve radi OK.
Sta su radili, nemam pojma, niti su iz Telekoma dali objasnjenje sta se dogadja.
Mozda cackaju opremu za IPTV.........
[ Librabicboj @ 05.05.2008. 22:06 ] @
Najava prekida telekomunikacionog saobraćaja
Prema najavi Telekom Srbija, zbog planiranih radova na redovnom održavanju mreže, može doći do kratkotrajnih prekida i otežanog rada
korisnika telekomunikacionog saobraćaja
1. direktan pristup internetu za međunarodni saobraćaj
2. isporuka ADSL saobraćaja
3. isporuka SMIN saobraćaja
Datum najavljenih radova: 06.05.2008 godine
Predviđeno vreme početka radova: 00:00h
Predviđeno vreme završetka radova: 06:00h
Datum najavljenih radova: 07.05.2008 godine
Datum najavljenih radova: 08.05.2008 godine
Datum najavljenih radova: 09.05.2008 godine
Datum najavljenih radova: 10.05.2008 godine
Napomena, 06.05.2008. godine i 07.05.2008. godine dolaziće do povremenog otežanog rada i kratkotrajnih prekida korisnika telekomunikacionog saobraćaja.
Dana 08.05.2008 godine, 09.05.2008 godine i 10.05.2008 godine moguć je povremeni otežani rad korisnika telekomunikacionog saobraćaja.
Izvor Eunet
Mozda su poceli malo ranije, a ne u 00:00 casova
[ packypfc @ 05.05.2008. 22:20 ] @
Da ali kod mene nema otezanog saobracaja, vec tipicna blokada pojedinih sajtova i pocelo je oko 14 sati :(
[ mischo @ 05.05.2008. 22:26 ] @
Koji ti je modem? Da li je vezan preko USB ili ethernet priključka sa kompom?
[ packypfc @ 05.05.2008. 22:33 ] @
Heuwai MT-882 ethernet
[ astery @ 05.05.2008. 22:44 ] @
isto i kod mene. neke stanice nije otvarao nikako. nakon resetovanja modema..sve proradilo kako treba...i jos uvek radi sve ok...verovatno rade nesto......
[ packypfc @ 05.05.2008. 22:49 ] @
Probao sam i ja da nekoliko puta menjam ip i dosao do zakljucka da svakom promenom ip pojedine stranice ce raditi a pojedine nece... Recimo sa jednom ip mi rade domaci sajtovi poput naslovi com na dlanu itd a ne rade neki svetski popularni you tube, rapidshare, fileforum. i suprotno, kad promenim neku drugu ip. Ko zna sta rade...
[ mischo @ 05.05.2008. 23:13 ] @
[ packypfc @ 06.05.2008. 05:53 ] @
Ne vredi, sa tim dns-ovima mi net uopste ne radi
[ drLecter @ 06.05.2008. 20:16 ] @
pre nekih dan dva sam formatirao disk
morao sam
i instalirao net medjutim radi poprilichno sporo i 70 % stranica nece da mi otvori uopshte
sva sreca pa ovaj forum hoce :D
da li je do mog kompa?
adsl?
lelekoma?
ili neshto peto
razlog zbog kojeg sam postavio temu je taj shto se setjam da sam slichan problem imao pre dva tri meseca
i da sam na nekom forumu, a vrlo je verovatno na ovom prochitao neku caku sa izmenjivanjem jednog ili dva parametra u podeshavanju modema i da je posle toga sve bez problema radilo
sad naravno to nema shanse da nadjem
koristim lelekomov adsl i imam onaj rozi modem huawey mt882
[ packypfc @ 06.05.2008. 21:02 ] @
Veruj mi nisi jedini. I ja se patim vec dva dana. Moram da menjam Ip da bih otvorio neke sajtove, i tako ukrug. A sto je najgore ovi iz telekoma me ne shvacaju ozbiljno. Misle, ne mogu da otvorim koji server tipa facebook zbog pretrpanosti, vise ne znam kako da im objasnim, anyway kazu nazvace me sutra (nadam se) pa ce mi reci u cemu je problem
[ _BloB_ @ 06.05.2008. 21:22 ] @
Imao iste probleme...
sve je proradilo kada sam podesio ove DNS servere...
prim: 195.178.32.2
sec: 212.200.13.13
magijo skidaj se, magijo skidaj se, magijo skidaj se
Poz
UncleBlob
[ packypfc @ 06.05.2008. 21:50 ] @
Ma kakvi isto je. Nije problem do dns, jednostavno izgleda kao da je telekom blokirao pola neta. Pola neta mi radi sa jednom ip pola sa drugom... :(
[ Lappy @ 06.05.2008. 22:48 ] @
I meni se od sinoc isto desava. Izgleda nije bas masovno, kada sam zvao rekao je da zovu zbog istog problema ali ne nesto mnogo.
Sve IP adrese koje ja dobijam su na 7
[ packypfc @ 06.05.2008. 22:56 ] @
Eto meni je prethodna bila na 9, ali ni to nista ne znaci :/ ocito se desava mnogima i to prvenstveno onima sa huawei mt882 modemom.
[ Lappy @ 06.05.2008. 23:42 ] @
Evo probao sam na lynksys ruteru, isto je, mada po simptomima i ne deluje da ima neke veze sa nasom opremom.
Odakle ste vi sto imate problema? Cuo sam da se sa 021, 022 zale na ovo. Mnogi su danas spomenuli istu stvar ovde u Pazovi.
Bar 70, 80% stvari koje koristim ne radi. Na primer ne mogu da proverim postu i najgore nemam pristup racunu preko net-bankinga u erste banci :/ Restartovanjem rutera i uz novu IP adresu nesto postane dostupno, nesto se izgubi, ali ovaj net-banking ni jednom do sada :s
Ocigledno je problem veoma lokalizovan pa treba gnjaviti podrsku da skrenemo paznju, nece se samo od sebe resiti.
[ packypfc @ 06.05.2008. 23:54 ] @
Jeste i ja sam 021, okolina Bačke Palanke, očito je lokalizovano. U pravu si, sutra na posao
[ cteba @ 07.05.2008. 06:44 ] @
Isti problemi, podrucje 021.
Ne radi pola sajtova (ni stranih ni domacih). Mora da su oni nesto zeznuli. Ne moze biti do nase opreme.
[ elektros @ 07.05.2008. 08:01 ] @
I ja sam na 021, okolina Backe Palanke, sve stranice mi otvara bez problema, sav download ide maksimalnom brzinom, osim Netloada kod kojeg u proseku imam duplo manji download nego pre oko 4 dana!
[ night-shift @ 07.05.2008. 11:13 ] @
Citat: 06.05.2008 Beograd
Radovi na IP/MPLS mreži Telekoma Srbija
Obaveštavamo Vas da će se od 06.maja do 10.maja 2008. godine, u intervalu od 00:00 do 06:00h, obavljati radovi na IP/MPLS mreži Telekoma Srbija.
Zbog redizajna IP/MPLS mreže Telekoma Srbija, odnosno zbog promene internog protokola rutiranja u mreži, 06.maja i 07. maja 2008. godine u intervalu od 00:00 do 06:00h, dolaziće do povremenog otežanog rada i kratkotrajnih prekida saobraćaja korisnika IP/MPLS mreže. Takođe, 08.maja, 09.maja i 10.maja 2008. godine, u intervalu od 00:00 do 06:00h, moguć je povremeni otežan rad korisnika.
Tek sa 79.101.140.x adresom radi okej.
[ packypfc @ 07.05.2008. 12:15 ] @
Zvali su me jutros iz telekoma. Kazu da je problem server u beogradu i da ce potrajati do 15. Ako se ni nakon toga ne popravi kazu da ce mi dati novi modem :/ Kaze ovi mt882 modemi koje ja imam su iz prve serije i izgleda ih vise i ne dele.
[ night-shift @ 07.05.2008. 13:14 ] @
Nije do modema. Kod mene zeza sa Thomson Speedtouch-om.
[ Lappy @ 07.05.2008. 13:33 ] @
Da, a meni na lynksys.
Sta do 15, do 15 sati ili do 15 maja?
Konacno sam dobio adresu na 212, medjutim nista, opet nepotpuno radi.
[ packypfc @ 07.05.2008. 13:52 ] @
Kaze do 15. maja :( Jedini spas je da koristimo neki web proxy za adrese koji blokira. npr super proxy se pokazao kao solidno brz http://www.superproxy.co.uk/
[ cteba @ 07.05.2008. 13:56 ] @
>
>
Meni trenutno radi odlicno na 79.101.67.* adresi. Juce sam vise puno
resetovao modem ali nije bilo leka. Meni se cini da je to ili do DNSa
ili rutiranja.
[ night-shift @ 07.05.2008. 14:13 ] @
Nije do DNS-ova, probao sam ih gomilu.
Prvo sam se tripovao da mi je juče grom oštetio router :)
[ kidar @ 07.05.2008. 14:20 ] @
Poštovani,
isto se dešava i na području 0230,
Moj slučaj od prekjuče:
potrebna mi je mala pomoć pošto sam nov u ovoj temi.
Pre nedelju dana sam konačno dobio svoj ADSL -modem-gatweway-router.... huawei HG510. Po povezivanju i prvoj probi sve radi. Pošto ima 4 mrežna RJ-45 porta povezao sam i svoj drugi racunar i on radi.
Sredio sam i podesavanja u OE po uputstvu ali nije odmah proradilo jer su "genijalci" iz Telekoma zaboravili da daju sa svim papirima i uputstvima i jednu sitnicu podešavanja u Outlook Express-u (a to sam našao na net-u): tools/acoounts/mail/properties/servers da se čekira: My servers requires authentication i u tom setings: use same settings as my incomming mail server. Ali sam prešao preko toga. Juče sam pokušao kao i obično da se konektujem ali mi se desilo da ne mogu da otvorim baš sve stranice koje sam do tada otvarao (podsećem da mi je sistem novo instaliran i imam instaliran ESET Smart security zaštitu...)
-Zovem podršku :
-savetuje me da skinem mozilla firefox i da ga instaliram pa da vidim da li će da otvara sve stranice (na svu sreću, a i nisam hteo da instaliram i poslušam "genijalca", ne mogu da skinem firefox)
-prelistamo podešavanja i verziju mog IE - sve ok
-na kraju on "genijalac" konstatuje da je kvar do mene i da bi prvo trebao da reinstaliram IE a onda možda i sistem (dodajem ja ironično i završavam razgovor uz pitanje da li da to uradim i na drugom računaru i da li da to uradi i moj kolega kod koga se u tom trenutku desavalo slično samo sa nekim drugim stranicama).....toliko o podršci
-zovem druga ( koji je kod EUNET-a ) i on mi savetuje (i izdiktira mi ) da probam da upisem neku adresu DNS servera i naravno alternativnog i ja to i uradim (posto mi je bilo podeseno na automatski) i sve radi.
-uradim to i na drugom PC-ju i tamo radi .
Vratim posle pola sata na automatski odabir DNS servera na oba računara i sve radi.
Moje prvo pitanje je: da li je dok se ovo dešavalo problem bio sa njihove strane pa kada su rešili sve opet proradilo ili je problem u ruteru (napominjem da nisam radio nikakva podešavanja u modemu a da je svaki put signalizacija na njemu bila OK) ?
Da li treba da trajno ostavim neke i koju adresu(e) za DNS servere ili da ostavim i dalje automatsko dodeljivanje... ?
Danas mi se opet desilo da neke sajtove ne mogu da otvorim pa sam pokušao sa promenama DNS servera: ali desilo se i dalje da neke neće a neke hoće.
Pokušam ovo: sve isključim, izvučem adsl liniju iz modema, vratim je, uključim modem, pa tek sada uključim PC i sve proradi. (možda slučajno a možda to treba da je i pravi redosled uključuvanja)
Toliko o tome ako neko zna i želi da pomogne neka piše.
Evo danas još jedan kolega sa telekoma isti problemi, ali drugi model huawei modema, ali je naleteo na stvarno dobru podršku i ovaj mu rekao da da uđe u konfiguraciju modema preko IE ... basic/ pa sa desne strane standard / postavljeno all .. jedna od opcija ..pa mu tip rekao da tu upiše g.mde ili mge i save .(tip iz podrške kaže mu da je imao bag na modemu) Izvinjavam se što drugar nije mogao bolje da mi objasni meni modema jer trenutno nije za računarom. Sadu mu sve radi ali sporo otvara sajtove sa mailovima npr telekomov ili yahoo mail stranice, zatim predugo otvara youtube stranice...
Ako nekom pomogne bar ova informacija dok se problemi ne reše...
Čekamo neko rešenje
pozdrav
[ Lappy @ 07.05.2008. 17:46 ] @
Zvala me je sada neka devojka iz Telekoma, kazu da je problem sa njihove strane i da nas ima sa 021, 022 i 025 sa istim simptomima.
Rade na otklanjanju, a kao da se javim ako se do sutra nista ne promeni.
Inace sa ove 212.200 .. adrese uspeh da pristupim racunima u banci, ali sada ni jedan messenger nece da se konektuje
bitnija mi je banka za sada 
[ Neythan @ 07.05.2008. 18:02 ] @
Kod mene isto, neke stranice otvara neke ne, kad restartujem modem opet neke rade neke ne, onda se opet sve stabilizuje na sat-dva, pa onda opet neke stranice otvara neke ne, kapiram da neshto rade. U svakom sluchaju, download je uvek na maksimumu :)
edit: typo
[ mazurinho @ 07.05.2008. 21:26 ] @
Isti problem i kod mene !
neke stranice se otvaraju, neke ne !
torenti prilicno slabo rade !
Ja isto mislim, zapravo nadam se, da su neki radovi u pitanju
Najmanje sto su mogli jeste da obaveste narod !!!
P.S.
siri centar Novog Sada je u pitanju
[ packypfc @ 07.05.2008. 21:39 ] @
kidar, dns bi trebao da podesis na 212.200.191.166 i212.200.190.166 ili ove druge sto su neki spomenuli u ovoj temi. (bilo je vec price o tome) i kad ih jednom podesis, vise ne diraj.
sto se tice toga da ti neki sajtovi rade, a kad resetujes modem ne, i obratno, i o tome je vec pisano, ocito pola Vojvodine ima te simptome. Svi cekamo da se situacija stabilizuje, a ka' ce - ne znamo :/
[ kidar @ 08.05.2008. 08:37 ] @
packypfc,
hvala na savetima ali sam i to probao.
Juče nisam mogao ni na google , ni plaćanje računa kod intese i sl.
/da li neko zna detaljno proceduru za raskid ugovora kod telekoma ?, ja se razmišljam za prelaz kod euneta jer oni definitivno zasad nemaju problema iako sve na kraju krajeva ide po telekomovim linijama/
pozdrav,
[ Boris @ 08.05.2008. 09:22 ] @
Evo da potvrdim, i od jutros zeza, moram menjati ip adrese da bih otvorio neke sajtove, evo našao sam ovu koja radi sa ES da vidim o čemu se radi.
Ne znam što bi menjali DNS-ove? ovi 212.200... su dosad super radili.
[ kidar @ 08.05.2008. 09:32 ] @
Raspitao sam se za proceduru za raskid ugovora:
-Otplatiti u potpunosti sve preostale rate po ugovoru (neko ima ugovor na godinu dana a neko na 2 )
-Tražiti od njih MIK migracioni kod
-Sa MIK popuniti formular na npr. eunetu i to je to
/osuđeni da čekamo ????/
Ako je problem do njih što ne rešavaju i što sve korisnike ne obaveste već jednom kada će se stanje povratiti na normalu???
[ Boris @ 08.05.2008. 09:54 ] @
Mogli bi i da konkretizuju šta rade, sutra kad nabace neki shaping biću još ljući.
Najviše me nervira njihov nadlanu portal iz kojeg često ne možeš izvući neke korisne informacije, recimo ja ne vidim da imaju neku News sekciju za ADSL.
Edit:
Ipak sam našao važna obaveštenja, mali tekst s obzirom da smo mi već dve stranice nakucali zbog njih. :P
[ rdragan79 @ 08.05.2008. 09:58 ] @
Takodje imam problem sa lelekomom vec 3-4 dana,
ne mogu da pristupim skoro ni jednom sajtu, o rapidshare-u da ne govorim (premium nalog).
Juce sam cekao oko 10 minuta da mi se javi operater, na kraju 19-og minuta mi "pukla" veza, samo tu tu tu.
Genijalac me je prvo savetovao da resetujem modem, da bi se promenila IP adresa :) uradio sam tako, i usput mu rekao
da svake veceri gasim modem, pa se tako menja ip adresa. Naravno nije pomoglo. Nije ni konstatovao da
sam mu rekao da od januara je radilo besprekorno osim onih par dana.
Pitao me je da li koristim neki proxy, na sta sam rekao da pristupam direktno.
Nadalje genijalac me je pitao sta koristim. Kada sam rekao Opera i FF, onda mi je objasnjavao da promenim DNS rucno, da posle restartujem masinu.
Naravno ni to nije pomoglo. I prilikom restarta se veza prekinula.
Posle nekih 2 sata je jedno vreme radilo, ali jutros opet slabo.
Ono sto me jos jako nervira kada ih nazovem, ne predstave se. Kako onda da sledem genijalcu objasnjavam
sa kime sam prethodno razgovarao?
Ocigledno su geniji nesto jako z......!
[ Zmaj @ 08.05.2008. 10:28 ] @
resenje je mozda u ovom:
http://www.southparkstudios.com/episodes/
sezona 12 epizoda 6
:D
edit: ja sam sa 023 i nemam nikakvih problema sa netom
[ kidar @ 08.05.2008. 10:49 ] @
Svaka čast rdragan79,
Da sam ga poslušao (izgleda tog istog genijalca(e) prvo bih po uputstvu download-ovao pa instalirao Mozillu FF, pa probao da on vidi da li radi, pa opet to deinstalirao pa reinstalirao IE a možda bi se završilo i sa reinstalacijom sistema...
E da nisam napomenuo da sam jedno vreme po njegovom uputstvu bio sasvim bez zaštite jer je rekao da to probam.... Nije mu pomoglo ni kada sam mu rekao da imam 2 računara na ruteru i da su do juče oba radila besprekorno a ni to da sam mu rekao da ni kod drugova neke stranice ne mogu da se otvore (odgovor : "kod njih je neki drugi problem ko zna koji")
Isti slučaj - u podršći se niko ne javlja (valjda su svi na kojegijumu da se dogovore ko će šta da priča korisnicima).
Ovo već postaje zabrinjavajuće... sajt intese/on-line banking ne otvara, a treba računi da se plate !!!!!!
(na svu sreću još uvek imam nalog na dial-up-u na ptt ali šta će drugi)
Da li su to dobre usluge koje plaćamo mesečno?
Ko će da nadoknadi nekom štetu i svima nama ne-materijalnu štetu?
Da li da se pokreće kolektivna tužba?
Mislim da će 50% njih posle ovog menjati provajdera.
Nervoza i bes raste.....
[Ovu poruku je menjao kidar dana 08.05.2008. u 12:00 GMT+1]
[ kidar @ 08.05.2008. 10:59 ] @
polako Zmaj,
/kako stvari idu doci ćeš i ti na red, samo je pitanje dana/
I ja prvo nisam imao problema a drugima su počeli da se javljaju,
i ja sam to mislio pa se ljudi javljaju sve više i više
[ packypfc @ 08.05.2008. 12:17 ] @
Ma to je sve predizborna kampanja protiv autonomaša Vojvodine. Ne dešava se dzaba pred izbore i to - gle cuda - u Vojvodini :)
[ kidar @ 09.05.2008. 09:41 ] @
Sinoć od 22 do 01 sve išlo kako treba, svi sajtovi , brzina, DNS stojali na automatski od prekjuče.
Videću danas po podne kako ide.
[ Lappy @ 09.05.2008. 19:46 ] @
Izgleda su sredili, evo vec ceo dan sve deluje normalno.
IP adresu nisam probao da menjam, nadam se da nema veze sa tim, tj da ce i na bilo kojoj sledecoj biti ok
[ NS84 @ 10.05.2008. 18:45 ] @
mozda su negde sredili,kod mene u ns sad kao radi nekako ali malo usporenije otvara sajtove.dok kod devojke u kragujevcu sad nece da otvara sajtove.menjala je i dns i gasila modem,videcemo,valjda proradi.
[ SouthSider @ 10.05.2008. 20:31 ] @
E,pa,prijatelji,braco,drugovi po mukama,moracu da vas razocaram:
Nije samo problem u Vojvodini.
Ja sam iz Prokuplja(027),i vec 2+ nedelje imam problem sa Huawei hg510.
Onaj roze-beli ruter kod svih ljudi koje znam radi bez problema.
Probao sam i resetovanja,i otkljucavao ruter,i zvao X puta podrsku,ali problemi ne prestaju.
Windows Live Messenger ne radi nikako na ADSL-u,tj.nema sanse da se ulogujem(na dial-up bez problema),
Yahoo se uloguje,ali ne mogu ni da attachujem,ni bilo sta korisno da uradim sa postom(na dial-up bez problema)...
Ali,kada dodje vreme da se plati racun,reci cu im da dodju i poprave konekciju,
jer cu racune da im placam preko e-bankinga koji ne radi na njihovom ADSL-u...
Sta mislite,mozda nam i umanje racune,zarad nase dusevne patnje i nervoze,sta mislite? ;)
PS.: Inace,ovo vam saljem na dial-up konekciji,jer naravno ne mogu na ADSL konekciji da se ulogujem na sajt...
[ ac1bd4 @ 10.05.2008. 22:12 ] @
Ni meni nije radio net. Područje 022, Stara Pazova. Mislim malo radi, malo ne radi. Neke stranice sam mogao da učitam, a neke ne, pa onda resetujem modem pa se promeni "spektar" stranica koje mogu odnosno koje ne mogu da učitam. Tako je bilo i kod druga takođe iz Stare Pazove, a i kod drugarice iz Nove Pazove. Kao što i neki postovi kažu mislim da je Telekom vršio radove na mreži. Problemi su trajali 2 dana, a sada je sve ok. Vidim diže se Internet hajka na Telekom.  Nisu oni baš toliko loši. Mreža mora da se održava i unapređuje pa ponekada mora biti i prekida zbog radova. Doduše ja trenutno imam nekih problema sa njihovim ADSL-om ali morate priznati da nisu samo oni krivi za probleme i da je i velika većina korisnika totalno tehnički neobrazovana. Nemam nameru nikoga da uvredim samo kažem da bismo trebali mnogo više da čitamo i učimo.
[ packypfc @ 10.05.2008. 22:42 ] @
hehe ac1bd4 koga ti branis :P
Pa jel normalno da se 100 njih javi telekomu i oni svakog ponaosob uveravaju da je do njih problem. Te im kazu pogledajte da niste ukljucili proxy, instalirajte firefox, mozda je modem neispravan... Osvrni se malo unazad u ovoj temi. Jel normalno da ljudi iz telekoma nemaju pojma kad su radovi, a kad ne?!?
[ ac1bd4 @ 10.05.2008. 23:25 ] @
Ne branim nikoga, svi su loši.  Samo kažem da ni korisnici u koje i sam spadam nisu "zlatni", ništa više.
[ staks @ 12.06.2008. 16:54 ] @
Imam adsl paket 512/64 telekom
modem huawei hg510
pre desetak 10 došlo je do isključenja interneta i posle toga brzina downloada mi se spustila.Od pocetka
korišćenja adsl interneta brzina downloada mi je bila oko 52kb/s da bi posle uključenja interneta bila 33kb/s
Desava se jedna zanimljiva stvar naprimer skidam neki fajl preko opere i proracunato vreme skidanja je
5 min medjutim on se downloaduje minut ili minut i po ranije.Ponekad mi se brzina vrati i prikazuje oko 52kb/s
a ponekad zadnjih nekoliko sekundi skidanja fajla brzina se naglo poveca do 100kb/s inače je download
skoro preko celog dana oko 33 kb/s.
Internet sporiji u otvaranju stranica i imam utisak kao da mi je umesto 512/64 ubačen paket od 256/64.
Ima li neko sličnih problema?
[ vadamp @ 13.06.2008. 09:59 ] @
Kod mene uglavnom internet ochajan! Imam 512 paket, prva 3-4 dana od uvodjenja je super sve radilo, forwardovao portove, torenti radili ko ludi kao i emule, medjutim vec 7 dana nista kako treba, net je uvece mnogo losh, torenti idu 50 kb/s i tako 5 minuta i onda jednostavno padnu na 0, i lampice od lana uopste ne trepere, msn se sam od sebe diskonektuje pa konektuje, pa se onda torenti oporave posle ne znam koliko pa krene fino, i onda opet propast!
[Ovu poruku je menjao vadamp dana 13.06.2008. u 13:37 GMT+1]
[ calexx @ 13.06.2008. 21:02 ] @
Primećujem i ja ovih dana nešto slično, lepo radi neko vreme pa padne na minut-dva pa opet tako. Ovih dana se pojavljuju informacije da Telekom nešto radi pa je verovatno zbog toga. A možda i spremaju novo iznenađenje, iz nekih izvora sam saznao da su načuli o novom povećanju brzine u julu.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|