[ MadDoog BG @ 06.05.2008. 14:40 ] @
Za pocetak, pozdrav svima. JA sam Ivan, iz BG-a sam i apsolutni pocetnik u radu sa mrezama, domenima i ostalim cudima moderne tehnologije. Uspesno sam savladao osnove DC-a, Exchange-a, kontrolu Cisco rutera ( osnove ) ali me glavi, za Vas verovatno glupost ali za mene nesto veoma komplikovano. Od bivse igraonice napravljena je firma i racunari stavljeni na DC + Ex, AD itd...sve odradjeno. Sada se od mene trazi da postavim pod-domen u kome ce biti 6-8 masina. To bi trebalo da bude odradjeno do petka. Ja sam rekao ljudima da to ne umem, ali da cu probati da saznam kako i da na najefikasniji nacim odradim taj zadatak. I zaista mi je potrebna Vasa pomoc. Sve gore navedeno je odradjeno u: Win Serv. 2003 i Exchange 2003, na Serverskom racunaru HP! Zanima me da li se pod-domen pravi na postojecem DC-u ili je potreban jos jedan racunar za to? Ako se pravi na postojecem DC-u, kako da to izvedem? A ako se pravi na zasebnm racunaru, da li se pod-domen upucuje na glavni DC i / ili kako to radi? I izvinjavam se jos jednom ako je pitanje tupavo, ali ja zaista ovo ne umem da izvedem pa mi je zaista potrebna vasa pomoc Hvala puno. |