[ kicba @ 07.05.2008. 21:21 ] @
Koristio sam Vistu 2meseca, pa sam danas hteo da pored viste(naravno na drugoj partivciji) instaliram XP. Posle format-a te particije na koju treba da se instalira XP, posle restarta, taman kad bi trebao da udje u onaj interfejs za instaliranje xp-a (jos u dosu) kad pise ono Press any key to boot from cd.... i ja naravno ne pritisnem nista tu ocekivajuci da ce da mi udje u interfejs za instaliranje xp-a, i ono tako stoji zablokirano ne reaugujuci na nista, jos se plus boje nekih slova promene u crveno,zeleno, plavo :) Ja onda restartujem komp, i pise mi: "A disk read error occurred" Press Ctrl+Alt+Delete to restart (to je verovatno zbog harda koji je namesten da se dize kako prvi) Probao sam 3 razlicita cd-a, tako da nije do toga 99,9%. Konfiguracija je sledeca Intel DualCore e2200 Gigabyte GA-535C-DS3 2GB 800Mhz Kingston HyperX Western Digital Sata 2 (250GB) Gainward 8600GT Golden Sample Chieftec napajanje 450w Da napomenem Vista mi je radila savrseno, nisam ima nikakvih problema sve do danas. |