[ maxso @ 08.05.2008. 11:08 ] @
Ovako...U kuci imam bezicni internet sa sledecom semom porvajder---> ap ---> switch ---> Koji se grana na dva kompa (to se sve nalazi u potkrovlju zajedno sa jednim kompom)... drugi komp (A) se nalazi na spratu ispod, do njega ide kabl koji je povezan na linksys (koji radi kao switch) ---> iz linksysa ide jedan kabl u gore spomenuti drugi komp (A) a jedan u treci komp koji ide na sprat ispod... Valjda je neko razumeo.. Sad moje pitanje je kako da podesim da mi linksys ujedno radi i kao switcher i kao ruter? Cilj mi je da imam bezicni izlaz na net za iPhone... mozda je lakse ovako: internet ---- ap --- swithc --- kompjuter .....................................................................| .....................................................................| ......................................................................--- linksys (switch) --- kompjuter ................................................................................................| ................................................................................................| ..................................................................................................--- kompjuter Nadam se da ce se naci neko vican ;) |