[ kodaltv @ 09.05.2008. 14:43 ] @
| Hteo bih da odradim System restore, medjutim u Select a Restore Point dozvoljavama mi samo restore na danasnji datum 09.05 2008, ne dozvoljava tog meseca drugu tacku a nece da predje na prethodni mesec april uopste.Da li ima spasa da nekako povratim instalaciju jednog programa koji mi je jako bitan. |
[ Catch 22 @ 09.05.2008. 16:47 ] @
Očigledno je da više ne postoje starije verzije RP, iz nekog razloga su obrisane...

[ zoran_dojkic @ 09.05.2008. 19:18 ] @
Citat:
kodaltvDa li ima spasa da nekako povratim instalaciju jednog programa koji mi je jako bitan.
Koji je to program?
[ mcdoc @ 22.06.2008. 17:08 ] @
Imam veliki problem da vratim prozor od System restore, a posle instalacije SP3, ali i nekog Asus softvera za graficke. Sta god sa neta pokusao daje mi beo ekran. Jednostavno ne znam kako da vratim stara podesavanja kad mi
System restore ne radi!
[ SLAVKO2222 @ 22.06.2008. 19:47 ] @
Probaj prvo sa jednostavnim riješenjima, očigledno je da ti taj neki "new driver" nepaše na tvoju grafičku pa lijepo odi u Safe Mode i obriši taj driver i na netu si nađi odgovarajući....I neće biti potrebno vraćati System Restore
[ mcdoc @ 23.06.2008. 07:05 ] @
Hvala na pomoci.
Kad bi bilo tako jednostavno...
Prijavljuje me Interenet explorer script error i salje me u debbuger kad pokrenem services i Administrative tools. Na netu savetuju reregistraciju jbscript.dll i vbscript.dll, uradio ali ne pomaze.
Ne znam iz "dosa" da startujem system restore?
[ Mare The Walker @ 23.06.2008. 16:14 ] @
Meni se to isto desilo na notebook-u posle prvog restora,kad pokusam da udjem u restore,beo ekran!Jedini nacin da povratis taj program je neki data recover program!Preporucujem ti program koji se zove Recuva,ukucaj u google-u pa ce ti negde vec izaci link za download.Jednostavan je za koriscenje.Samo jedna napomena,kad budes pokrenuo program i izabrao particije na kojima ces da ti trazi izgubljene fajlove,oznaci opciju deep scan,moze ti trajati i do sat vremena,ali imas solidne sanse da ce ti recover-ovati zeljeni program!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.