[ Mijusa @ 10.05.2008. 21:25 ] @
Na ovom TV-u je mnogo odvratna slika, nekako rozikasta, sve navodi na ekran. Medjutim servisna lampica treperi non-stop po 5 puta dok je TV u radu, a da li treperi dok je ugasen ne znam(verovatno). Da li je to potvrda da je ekran los???
[ pocetnik jm @ 10.05.2008. 21:44 ] @
da i meni je tako pocelo pa je onda slika nestajala pa dolazila .pokusao sam regeneraciju i radio je jos mesec dana i crko ekran skroz
[ Mijusa @ 10.05.2008. 22:10 ] @
Da li to znaci da je i kod tebe servisna lampica treperila 5 puta?
[ PPZ @ 10.05.2008. 22:21 ] @
Ovo treptanje smo vec apsolvirali.Tako je crkao ekran meni, i mom prijatelju takodje.Isto tako se jos najmanje 5 ljudi u poslednjih 2 meseca ovde na forumu zalilo.Da si malo koristio pretragu, sve bi to procitao...
[ Mijusa @ 10.05.2008. 22:51 ] @
Bas mi je drago da ti je crkao ekran
[ rubin_miki @ 10.05.2008. 23:38 ] @
eh, da komsiji crkne krava....eh...bre...balkanci....
[ PPZ @ 11.05.2008. 02:04 ] @
Citat:
Mijusa: Bas mi je drago da ti je crkao ekran

Cekaj, cekaj, ti si onaj "strucnjak" za plazme i lcd iz posta o plazmama? Pa kako to da je bas tebi crkao tv kad si toliki strucnjak? Mogao si bar sebi da preporucis neki dobar tv...

Inace, i meni je drago da je crkao.Inace nikad ne bih ubedio zenu da nam je "preko potreban" full HD panel 42"

A moram da primetim da si nesto mnogo cinican za svojih 19 postova ovde...
[ Mijusa @ 12.05.2008. 19:41 ] @
Od mojih 19 postova 18 su sitne prozivke(bezazlene totalno). Jbg sta cu kad se primas ti i slicni... Prvo procitaj postove koje si mi prvi poslao cisto da vidis sta je cinizam. Hvala na pomoci svima koji su pomogli, Sony je vec isecen u kobasice
[ PPZ @ 12.05.2008. 21:15 ] @
Citat:
Mijusa: Od mojih 19 postova 18 su sitne prozivke(bezazlene totalno). Hvala na pomoci svima koji su pomogli, Sony je vec isecen u kobasice

I moj.Danas prolazili Cigani skupljali stare stvari, i ja ih ubedim da im dajem odlican televizor.Za divno cudo radio jedno 2 minuta koliko sam im pokazivao.Pokupise ga i odjurise... a ja nisam morao da ga teglim sa drugog sprata

Sto se tice cinizma, ja ni u jednom momentu nisam bio cinican.I nisam poceo prvi.Da si koristio pretragu svega ovoga ne bi bilo.A to rade takvi tebi slicni.Lakse je napisati novi post nego citati i traziti.Pa makar bilo i na maternjem jeziku...
[ KLLIKER @ 07.06.2008. 11:04 ] @
Promasio sam ovaj post pa bih samo da dodam: i meni je drago da je crkao.
[ SaleSk @ 07.06.2008. 15:33 ] @
Citat:
KLLIKER: Promasio sam ovaj post pa bih samo da dodam: i meni je drago da je crkao. :D:D:D

spasili ste se ljudi verujte....bar nece vise da vas bole oci..