[ mojeKorIme @ 12.05.2008. 07:35 ] @
| Pozdrav,
prije oko godinu dana skinuo sam piratski devexpress za D7. Prije nekoliko dana sam primjetio da mi je jedna po jedna komponenta pocela da otkazuje.. ne znam o cemu se radi.. komponente otkazuju "poslusnost". Ima li neko iskustva sa ovim problemom. Je li to do mog programa ili ja imam neku demo verziju koja je istekla?
|
[ Miloš Baić @ 12.05.2008. 17:13 ] @
Citat:
mojeKorIme: Prije nekoliko dana sam primjetio da mi je jedna po jedna komponenta pocela da otkazuje.. ne znam o cemu se radi.. komponente otkazuju "poslusnost".
Šta podrazumevaš pod tim, budi malo detaljniji!?!
[ mojeKorIme @ 14.05.2008. 06:27 ] @
npr. aplikacije mi je radila normalno cdDBdatepicker (nisam siguran da li se tako zove) i extlookup normalno se pojavljuju na formi ali kada pokusam odabrati datum ili nesto iz liste jednostavno mi to nestane kada predjem na fokus neke druge komponente. napominjem da nisam nista radio na aplikaciji po pitanju komponenti osim ponovnor compilea:)
[ Srđan Pavlović @ 14.05.2008. 06:48 ] @
A mozda samo ima veze sa tim sto je piratski ;)
[ Nemanja Avramović @ 20.05.2008. 21:04 ] @
[ savkic @ 20.05.2008. 23:35 ] @
>
http://www.elitesecurity.org/o/pravilnik/korisnici/
> član 14.
> mislim da je tema zrela za ključ
Mislim da nije došlo do povrede pravila, samo je rekao da koristi piratski softver, nije tražio link za softver ili stavljao linkove. Da budemo realni, dobar deo Delphi instalacija je nelegalan, ili su komponente nelegalne ili je pak Windows nelegalan.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.