[ vgpapi @ 12.05.2008. 23:52 ] @
Pre 15-tak dana sam postavio wireless i iz pocetka je to sve lepo izgledalo. Medjutim poceli su da se javljaju problemi, prvo nije hteo da radi torrent ( postavio sam pitanje na forumu ) ali to su mi namestili i radi sasvim korektno. Brzina i nije neka low ili good medjutim s mukom otvaram stranice. Npr. ovaj cenjeni forum otvori odmah ali podforum wireless iz petog sestog pokusaja. Na Flash forumu sam dao odgovor coveku i hteo da uploadujem fajl (swf, 100 kb, u redu je velicina ) ali evo vec 209845 put pokusavam da ga postavim ali ne moze. Ovih dana sam trebao sestri da posaljem mail sa attachment-om ( jpg. 117kb) i nisam uspeo. Da ponovim vrlo tesko (cudno) otvaram stranice i nemogu nikako da uploadujem. Evo isada dok ovo kucam nisam siguran koliko ce mi vremena trebati da pustim ovu temu. Kada hocu da downloadujem radi kao munja, bilo Flash Get-om bilo obican, save download. Evo juce sam skinuo IE7 za 10-tak minuta. U proseku mi download 100 mb traje nesto vise od sat vremena. Momci kod kojih sam se prikacio malo slezu ramenima. Molim za pomoc, savet, sve one koji znaju ili su imali slicne probleme. Pozdrav |