[ ThE_WiZaRd @ 13.05.2008. 20:16 ] @
E ovako...... Ja imam Aolynk Usb Modem koji sam uzeo od Telekoma.... Sve je odlicno radilo samo mi se komp malo napunio virusima i moram sam da oborim sistem.... Sve sam uradio kako treba ali kada sam dosao do dela da instaliram driver za modem nisam mogao da nadjem disk.... Verujte mi celu kucu sam pretrazio ali je verovatno mama negde to bacila.... Sve je bilo u jednoj kutiji a i izgubio sam i disk sa driverima za zvuk.... Lepo ja nazovem tehnicku podrsku Telekoma onaj operater meni kaze da ne postoji nikakav nacin da nabavim taj disk jer nema da se skine na internetu jedino da pitam nekog ko ima isti modem kao ja pa da mi pozajmi..... Raspitivao se ja ali sve koje sam pitao imaju ili drugi usb modem ili modem na mreznu karticu.... Bas sam baksuz!!! :) Zato sam se obratio ovde za pomoc jer se stvarno nadam da neko ima taj disk.... Ako je moguce da mi neko okaci te drivere negde ili da posalje mailom meni je svejedno..... P.S. Malo je off topic ali znate li neki dobar program koji pronalazi i instalira drivere jer sam i disk sa driverima za zvuk izgubio.... Probao sam Driver Magician ali me je nesto zezao i nisam nista uspeo da uradim..... Zahvaljujem se unapred svima koji ce nadam se biti od pomoci..... |