[ 10milan10 @ 14.05.2008. 22:06 ] @
Zdravo svima. Interesuje me dali mogu da napravim dvd (na kom su divx-i) koji ce imati autorun koji ce prepoznavati dvd player kucni. Pokusao sam sa AutoRun Enterprise ali sljaka samo na compu. Hvala unapred |
[ 10milan10 @ 14.05.2008. 22:06 ] @
[ Karlo Gavric @ 15.05.2008. 17:42 ] @
Pa jedino da uradis tako da se napravi zapravo DVD od tih DivX-a sa npr. TMPGe DVD Author ili nekako tako vec, mada to onda moze se reci i nisu vise DivX filmovi ;)
[ Djukic_ @ 17.05.2008. 19:50 ] @
Moze, postoje mnogobrojni programi za to. Idi na download.hr , hrvatski sajt sa gomilom freeware,shareware i trial programa i svaki od njih je posebno opisan i ocenjen od strane onih koji su ih koristili. Sigurno ces naci nesto sto ce ti pomoci.
[ diablo06 @ 18.05.2008. 09:00 ] @
Citat: Moze, postoje mnogobrojni programi za to. Idi na download.hr , hrvatski sajt sa gomilom freeware,shareware i trial programa i svaki od njih je posebno opisan i ocenjen od strane onih koji su ih koristili. Sigurno ces naci nesto sto ce ti pomoci. Zvali su ga Pera lozac. Karlo ti je lepo napisao - TMPGe DVD Author with DivX Autohring i dobijes opet DVD. I mnogo je sporo. [ zarelik @ 21.05.2008. 08:11 ] @
Mnogo sam puta to pokšavao ali nisam mogao proć bez konverzije filma.
Najbrže mi je radio Convert X to DVD... Po meni je najjednostavniji alat za pravljenje DVD-a. Ubaciš filmove, ubaciš titlove, izabereš meni, odrediš veličinu izlaznog fajla i sačekaš da se proces odradi. Pokušaj, nije zgoreg... [ baskijar @ 08.06.2008. 14:34 ] @
ja sam koristio vsoConvertXtoDVD2 ali u njemu se napravi DVD koji kad ubacis u kucni DVDPlayer ima autorun i pokaze ti listu filmova koje si ubacio. Nije preterano spor ali ne znam sto se tice subtitla kako bi to podesio. Mislim, ima opcija ali kako da usaglasis, e to ne znam. Nadam se da sam bar malo pomogao :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|