[ coja83 @ 18.05.2008. 03:39 ] @
Molim vas kazite mi gde da nadjem drajvere za HP presario c751nr za XP. Na HP sajtu postoje samo za vistu.

Do sad sam googlao,citao,pokusavao da shvatim... i skontao da je ovaj model pravljen samo za Vistu i da drajvera za XP nema. Ja sad mogu samo da vratim ponovo laptop na Vistu i da se mucim sa njom.

[Ovu poruku je menjao coja83 dana 18.05.2008. u 12:18 GMT+1]
[ Catch 22 @ 18.05.2008. 17:01 ] @

Bolje ti da se malo mučiš dok ne savladaš Vistu, nego da se računar muči sa operativnim sistemom za koji nije namenjen.
Za XP je ostalo još oko 6 nedelja do zvaničnog prestanka proizvodnje i distribucije (30.06.2008.) tako da je očigledno krajnje vreme da se "sada malo pomučiš"...
[ coja83 @ 19.05.2008. 02:23 ] @
Nasao sam sajt sa drajverima
http://www.zyxware.com/article...-laptop-drivers-for-windows-xp za moj model,ali kako citam komentare mnogo njih ima problema sa ovim drajverima.
Za sad sam skinuo samo display drajver i on nece kod mene, greska je
"this computer does not meet the minimum requirements for instaling the softvare"
Sta da radim?

E da koji program mi treba da bi video koje su mi komponente ugradjene u laptop. Da mi izbaci pun naziv komponente i ja lepo odem na proizvodjacev sajt ukucam to i skinem te drajvere. Probao sam sa Everest_om ali mi on izbaci samo one za koje vec imam instalirane drajvere, da li uopste postoji takav program?

[Ovu poruku je menjao coja83 dana 19.05.2008. u 05:25 GMT+1]
[ Catch 22 @ 19.05.2008. 14:37 ] @
Citat:
coja83: ...gde da nadjem drajvere za HP presario c751nr za XP. Na HP sajtu postoje samo za vistu. ... ovaj model pravljen samo za Vistu i da drajvera za XP nema.

Citat:
coja83: Da mi izbaci pun naziv komponente i ja lepo odem na proizvodjacev sajt ukucam to i skinem te drajvere...

????
!!!!!
????
[ coja83 @ 21.05.2008. 01:31 ] @
Mozda se nisam lepo izrazio, ali treba mi program koji ce da mi odredi komponente u racunaru. Pa cu ja za svaku posebno da skidam drajvere na njihovim sajtovima. Ne zamerite mi prvi put postavljam pitanje na forumu pa zato tako malo nerazumno pisem.