[ mydante @ 18.05.2008. 12:29 ] @
Pronašla sam na netu ove upute za izradu Live windows CD: 1) Instalirajte Downloadan BartPE Builder 2) Negdje na disk kopirajte sav sadržaj "Windows XP sp2" CD-a. Recimo da je to snimljeno u C:\WinCD. 3) Pokrenite PE Builder. 4) Upišite sljedeće podatke u PE Builder: Source: (path to Windows installation files) – C:\WinCD Media output – Burn to CD/DVD Ostale postavke ostavite po defaultu: 5) Kliknite Plugins. Tu nalazite popis programa za koje PE Builder zna instalirat fileove na CD. Ne brinite, to nije kraj, možemo naučiti PE Buildera kako još programa dodat. Ipak, nisu još svi fileovi za prisutne pluginove integrirani u PE Buildera, nešto zbog sačuvanja veličine instalacije, nešto zbog zabranjene distribucija fileova zbog legalnih razloga. Ovdje vi možete klinkunt Enable/Disable kako bi integrirali porgram na CD. 6) Pronađite Plugin RpcSS needs to launch DComLaunch Service first – SP2 only te ga uključite. Uključite i ostale pluginove koje će te moći uključiti (nemožete uključit one kojima fileovi file). Ostaite uključen Nu2 Menu plugin (iako ćemo ga poslje zamjeniti s boljim). 7) Stisnite Close 8) Stisnite Build kako bi započeli raditi CD Napravila sam BootCD prema uputama, restarovala sam comp i stvarno uspjela pokrenuti ga sa CD-a. E sad čula sam da se mogu dodavati I drugi programi tj. neki bartpe pluginovi. Zna li ko kako se dodaju ti programi I gdje se mogu pronači. Konkretno meni bi trebali: -Acronis true image- -DeepBurner ili Express burn- -Blue Box- |