[ micke037 @ 18.05.2008. 21:10 ] @
| Ok. prosli put sam zapoceo temu koju su mi sa pravom obrisali pa hajde da kao u starim dobrim americkim filmovima (kada sudija opomene advokata a on kaze PREFORMULISACU) kazem ovako: Moja ideja je da kupim laptop dovoljno jak da podrzi Win Xp (400MHz, 128 ram 10GB HDD i obavezno 2 USB-a), dodam eksterni wireless modem preko USB-a i koristim ga samo za internet. E sad mene interesuje da li je moguce naci takav laptop za nekih pedesetak eura i sta vi mislite o toj ideji? Ne zelim da kupim neki novi mocan laptop jer za tim stvarno nemam potrebe. Imam desktop racunar koji mi zavrsava sve poslove osim besplatnog interneta. Ali posto besplatni internet imam na faksu onda mi je ova ideja pala napamet. |
[ jablan @ 18.05.2008. 21:46 ] @
A što taj wlan USB ne uštekaš u desktop i uštediš na laptopu?
[ Flash411 @ 18.05.2008. 21:58 ] @
Pomogni da ti pomognemo.

Objasni nam sta ti treba,pa ti mozda netko da
neki bolji/ispativiji nacin da iskoristis to sto imas da bi dobio to sto hoces.
[ Miroslav Jeftić @ 18.05.2008. 22:05 ] @
Nema teorije da to nađeš za 50€, toliko.

A valjda na faksu imaš neku računarsku učionicu gde možeš da koristiš taj besplatni net sa njihovog kompa.
[ smfilip @ 18.05.2008. 22:05 ] @
paq rekao je da ima net na poslu a ne kuci, i da mu za to treba?!
[ micke037 @ 19.05.2008. 08:31 ] @
Pa gore sam naveo koja mi konfiguracija treba. Istu takvu drugar je prodao pretprosle godine za nekih pedesetak eura pa mi je zato palo napamet da kupim jedan takav i da kupim posle neki jeftiniji wireless i da koristim net na faksu jer kuci imam samo 50k modem a ne bih uzimao adsl jer bi mi se lap[ top isplatio vise. Racunarska ucionica postoji ali koriscenje racunara kosta 20 din otprilike (po satu) a naplacuje se i rezanje kao i prebacivanje podataka na flash ako predje odredjenu velicinu. Sad mene konkretno interesuje moze li se gore navedena konfiguracija naci za pedeset eura ili ne?
[ buljko @ 19.05.2008. 09:04 ] @
Moze, ja sam uzimao cak i P4 masine (doduse, bez baterije i sa neispravnom optikom) po toj ceni, zadnji put PIII/1000/256MB/20GB ali, to nije pravilo i nalete 2-3 godisnje! U principu, i ko ima to, vise mu znaci nego tih 50 Eur. Funkcionalna masinu te klase prodaje se za duplo vise para.
[ Mobtel @ 19.05.2008. 09:53 ] @
Pa za 50 eu tesko da ce ti iko prodati osim ako nekom srecom naletis na tako nesto ...verovatno za sto eu vec bi se i nesto moglo naci...verovatno sa mrtvom baterijom itd
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.