[ Wizard4U @ 20.05.2008. 00:58 ] @
Sljedeća je situacija: Na "index.php" imam sa lijeve strane aktualno koje stoji cijelo vrijeme tamo a sredina se mijenja prema switch metodi koja kod mene izgleda: Code: <?php error_reporting(0); switch($_GET['str']){ case 'o_nama': include 'dijelovi/o_nama.php'; break; case 'kontakt': include 'dijelovi/kontakt.php'; break; case 'aktualno': include 'dijelovi/aktualno.php?id='.$red['id'].'>'; break; case '': include 'dijelovi/pocetna.php'; break; } ?> Problem je kod "case 'aktualno'. Znači, rekao sam da su sa lijeve strane aktualno poruke koja svaka ispod sebe ima link na opširnije ( a link je : index.php?str=aktualno) i kad kliknemo na to trebalo bi se uključiti "case 'aktualno' , a to znači da prema "id-u" bi ispisalo na sredini opširnije o toj poruci. aktualno.php: Code: <? include '../konekcija/konekcija.php'; ?> <table width="716" height="30" border="0" align="left" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td><? if(isset($_GET['id'])){ $id=$_GET['id']; } else{ echo "Niste oadabrali niti jednu poruku koju bi htjeli opširnije pročitati!"; } $upit="SELECT * FROM aktualno"; $rezultat=mysql_query($upit); while($red=mysql_fetch_array($rezultat)){ $text = $red['naslov']; $text2 = $red['aktualno']; $text3 = $red['datum']; echo "<br><br><center><b><font face=\"Times New Roman\"color=\"#021E11\"size=\"4\">$text </font></b></center>"; echo str_replace("\n", "</p>\n<p>", trim("<br><br><left><font face=\"Arial\"color=\"#021E11\"size=\"3\">$text2</font></left>")) ; echo "<br><br><center><b><font face=\"Arial\"color=\"#021E11\"size=\"2\"> $text3</font></b></center>"; echo '<hr width="100%" size="1" color="#043920"></b>'; ; } mysql_close(); ?></td> </tr> </table> I naravno meni na sredini ostane prazno. "aktualno.php" kad učitam direktno radi normalno, ali tu ne znam stvarno zašto neće da radi i zato molim za Vašu pomoč. Možda Vi imate bolje rješenje od mojega. |