[ NorthGate @ 20.05.2008. 00:58 ] @
Dešava mi se u toku obrade slika da mi se pojavljuju sledeće greške i svaki put moram da ponovo pokrećem program.
Koje je rešenje za ovaj problem?
reinstalirao sam program i ponovo ažurirao,ali problem je i dalje tu.
Ovim redosledom mi je pojavljuju greške kako sam postavio.
[ StORM48 @ 20.05.2008. 08:13 ] @
Ovo pitanje je pre za forum Windows Application, al' 'ajde...

Ovo što Ti se dešava se kratko naziva "pucanje programa". Grešku može da izazove Windows (često), kombinacija neuredno pisane aplikacije i Windowsa (najčešće) ili je izazvano nekim hardverskim problemom (u ovakvom slučaju, to je najčešće neispravan memorijski modul - jedan ili više njih).

Problem Windowsa se rešava reinstalacijom sistema, jer je moguće da potiče iz registry-ja, koji se ne može reparirati baš lako (gomila alatki koje kruže internetom, a koje su napravljene za tu svrhu, rade koliko i razne bombone i štapići za mršavljenje).

Memorijski moduli mogu biti i samo zaprljani (gde pomaže čišćenje pinova običnim belim papirom i ponovno vraćanje) ili neispravni, što se može utvrditi testiranjem MS-ovim MemTest-om 86 ili Gold Memory-jem.

Možeš da probaš i da reinstaliraš program, pa ga ponovo instaliraš, zajedno sa ostalim alatkama (vidim da jedan prozor prijavljuje problem sa MS Visual C++ runtime bibliotekama)

Sve ^ovo^ je nagađanje i nije siguran način za rešavanje problema.

Ipak, najbolja varijanta je da koristiš neki bolji softver. Proizvođači opreme nikad nisu bili baš naročito bistri u ovoj disciplini. Kad god vidiš neki kvalitetan softver sa potpisom proizvođača opreme, znaj samo da je platio licencu da nalepi svoje ime. Pa i tada značajno kaska za nezavisnim softverom.

Pozdrav
[ NorthGate @ 22.05.2008. 02:11 ] @
Program sam dobio uz fotoaparat i uradio sam reinstalaciju programa,ali problem je i dalje ostao.
Već sam se malo navikao na ovaj program,a već počeo da zeza.
Voleo bih da probam da otklonim problem,jer se to dešava samo sa tim programom.
[ Zarko Silic @ 22.05.2008. 10:04 ] @
Za pocetak probaj na drugom kompu?