[ 10001011 @ 21.05.2008. 10:03 ] @
Evo kako sam ja zamislio ocenjivanje necega: Code: <?php $idd = je definisam jos gore $ip = getenv('REMOTE_ADDR'); $upit = mysql_query("SELECT * FROM wm_gls WHERE id=$idd AND ip=$ip"); if(!$upit) { echo "<form method='post' action='?voted=".$idd."'> <input type='hidden' name='id' value='".$idd."'> <select name='vote'> <option value='gl'>Glasaj</option> <option value='0'>0 </option> <option value='1'>1 </option> <option value='2'>2 </option> <option value='3'>3 </option> <option value='4'>4 </option> <option value='5'>5 </option> </select> <input type='submit' name='submit' value=' Glasaj '> </form>"; } else { echo'vec si glasao'; } ?> id predstavlja id onoga sto se glasa a ip ip glasaca. Sada nastaje problem kada treba da proveri da li je trenutni glasac vec ocenio pod tim id-om. Jedan isti glasac moze da glasa vise puta za isti id, a trebalo bi da po ip-u moze da postavi samo jedan glas u jedan id, gde sam pogresio. Hvala unapred. [Ovu poruku je menjao 10001011 dana 21.05.2008. u 14:26 GMT+1] |