[ Wizard4U @ 22.05.2008. 23:10 ] @
Nisam znao kako da drugačije imenujem temu pa sam stavio takav naziv, ako moderatori misle da je neki drugi naziv prikladniji neka ga stave, a sad o problemu : Ovo je najobičniji ispis(ispis.php): Code: <? $upit="SELECT * FROM kontakti"; $rezultat=mysql_query($upit); while($red=mysql_fetch_array($rezultat)){ echo '<b>'.$red['Ime'].' </b><br /> Telefonski broj: '.$red['Tel'].'<br /> Broj mobitela:'.$red['Mobitel'].'<br /> Fax: '.$red['Fax'].'<br /> E-mail:'.$red['Email'].'<br /> Web stranica: '.$red['Web'].'<br /> Poruka: <table width="100" border="1" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td>'.$red['Poruka'].'<br /></td> </tr> </table> <a href="izmjena.php?id='.$red['id'].'">Izmijeni!</a> | <a href="izbrisi.php?id='.$red['id'].'">Izbriši!</a> | <a href="korisnik.php?id='.$red['id'].'">Poruka Korisnika</a><hr /> <br /> '; } mysql_close(); ?> Kako da oblikujem ispis da mi veza ostane otvorena tj. da mogu ispisivati iz baze na sljedeći naćin: Code: ////Povežemo se na bazu i definiramo onako kako ja ne znam, zatvorimo PHP i onda negdje na stranici hoću ispisati na sljedeći način: <?php echo $Ime;?> ////I ostale stvari (to je bio samo primjer Ako me netko nije skužio neka me pita Hvala |