[ stameni @ 23.05.2008. 14:48 ] @
Potreban mi je e-udžbenik energetske elektronike; ne odbijam ni zbirku :) Srpski, hrvatski, engleski, ruski... |
[ stameni @ 23.05.2008. 14:48 ] @
[ bierkof @ 24.05.2008. 08:27 ] @
Sto se energetske tice, nadji "switchmode power supply handbook" od Keith H. Billings-a, to ti je biblija u energerskoj. Nasao sam bar 20 knjiga koje se pozivaju na nju, i stranica koje pojednostavljuju racunanje pretvaraca po njegovim formulama. Mozes je naci na torrentu lako. Ako si tek poceo preporucujem ti "Power supply cookbook", Marty Brown.. Ona je dobra za pocetak, dok Billings objasnjava sve u detalje i jako je opsirna. Sretno. [ stameni @ 31.05.2008. 16:10 ] @
Hvala na odgovoru.
"Billingsa" nisam pronašao, ali sam našao od M. Browna "Practical Switching Power Supply Design": je li to ta knjiga koju ti pominješ? Napisao si malo drukčiji naziv, pa me zanima da li si mislio o toj knjizi. Našao sam i Power Electronics Handbook (Rashid), Fundamentals of Power Electronics (Erickson), The Power Electronics Handbook (Skvarenina), Power Electronics Converters (Vodovozov). Da li preporučuješ nešto od toga kao dodatnu literaturu? [ paga @ 31.05.2008. 20:11 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|