[ Jcod3r @ 23.05.2008. 21:10 ] @
Pozdrav svima :) Kada kompajliram sve OK( ne bas sve ovo javlja: ---------- Capture Output ---------- > "C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_03\bin\javac.exe" MojZIP.java Note: MojZIP.java uses or overrides a deprecated API. Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details. > Terminated with exit code 0. A kad pokrenem pocne nesto da bunca o pointerima ; Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException at java.awt.Container.addImpl(Container.java:1031) at java.awt.Container.add(Container.java:352) at frmMain.init(MojZIP.java:97) at MojZIP.main(MojZIP.java:129) Press any key to exit Ovo je sa Xlint-om J:\IUTA\Java\JavaPrimjeri>javac -Xlint j:\Java_Projekti\moj_ZIP\MojZIP.java j:\Java_Projekti\moj_ZIP\MojZIP.java:6: warning: [serial] serializable class jmb MainMenuBar has no definition of serialVersionUID class jmbMainMenuBar extends JMenuBar ^ j:\Java_Projekti\moj_ZIP\MojZIP.java:109: warning: [deprecation] show() in java. awt.Window has been deprecated show() ; ^ j:\Java_Projekti\moj_ZIP\MojZIP.java:66: warning: [serial] serializable class fr mMain has no definition of serialVersionUID class frmMain extends JFrame ^ 3 warnings Ako moze neka indicija kako izaci na kraj na ovom mom pocetku : ) [Ovu poruku je menjao Jcod3r dana 23.05.2008. u 23:05 GMT+1] |