[ jovica888 @ 25.05.2008. 03:53 ] @
Pozdrav svima. Interesuje me da li mogu u PHPBB2 da namestim da neregistovani korisnici ne mogu da vide ko je online. Mislim da je ovo moguce namestiti zato sto sam na par foruma video ovako nesto i takodje mislim da bih na taj nacin imao vise registrovanih korisnika. Molim vas za odg i puno vam hvala. Pozz
[ Predrag Gajic @ 25.05.2008. 16:54 ] @
Možda da izmenis index_body.tpl

Code:
 <tr> 
    <td class="row1" align="left"><span class="gensmall">{TOTAL_USERS_ONLINE} &nbsp; [ {L_WHOSONLINE_ADMIN} ] &nbsp; [ {L_WHOSONLINE_MOD} ]<br />{RECORD_USERS}<br />{LOGGED_IN_USER_LIST}</span></td>
  </tr>

Code:
  <tr> 
    <td class="row1" align="left"><span class="gensmall">{TOTAL_USERS_ONLINE} &nbsp; [ {L_WHOSONLINE_ADMIN} ] &nbsp; [ {L_WHOSONLINE_MOD} ]<br />{RECORD_USERS}<br />
    <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
    {LOGGED_IN_USER_LIST}
    <!-- END switch_user_logged_in -->
    </span></td>
  </tr>
[ jovica888 @ 25.05.2008. 21:11 ] @
Ja kod sebe ne mogu uopste da pronadjem tu liniju jer ja koristim PRZEMO skriptu

Ako jos neko koristi ovu skriptu please help
[ Predrag Gajic @ 25.05.2008. 22:33 ] @
Pokušaj ovu
Code:
<td class="row1" {ONMOUSE_COLORS}align="left">
            <span class="gensmall">{TOTAL_USERS_ONLINE}<br />{LOGGED_IN_USER_LIST}<br />{RECORD_USERS}

Zameniš sa ovim
Code:

<td class="row1" {ONMOUSE_COLORS}align="left">
            <span class="gensmall">{TOTAL_USERS_ONLINE}<br /> <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->{LOGGED_IN_USER_LIST} <!-- END switch_user_logged_in --><br />{RECORD_USERS}

Ukoliko je u pitanju neki drugi template samo ispred {LOGGED_IN_USER_LIST} dodaj <!-- BEGIN switch_user_logged_in --> a iza <!-- END switch_user_logged_in --> kako bi dobio
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->{LOGGED_IN_USER_LIST} <!-- END switch_user_logged_in -->
[ jovica888 @ 26.05.2008. 01:20 ] @
Sada sam zamenio to sto si mi rekao ali se nista nije desilo

Evo ako hoces pogledaj kako izgleda moj index pa mi kazi sta da uradim

Code:
http://jorgovan.jo.funpic.org/index_body.tpl

[Ovu poruku je menjao jovica888 dana 26.05.2008. u 03:03 GMT+1]
[ jovica888 @ 01.06.2008. 18:03 ] @
Evo provalio sam ja

u index_body.tpl treba zameniti

<!-- BEGIN switch_user_logged_in --> sa <!-- BEGIN disable_viewonline -->

ustvari ne znam tacno da objasnim ali ( <!-- BEGIN disable_viewonline -->
) ovo ne treba da stoji vec treba da pise ovo ( <!-- BEGIN switch_user_logged_in --> )

Pozz