[ afrikadd @ 28.05.2008. 01:11 ] @
Pozdrav svima.... Jedno malo pitanje . Naj bolje resenje za sledece ,Imam lokalnu mrezu i na jednom racunaru podignut apache server i etc.. sa sve sajtom koji radi sa lokalnog racunara ali sa ostalih racunara u mrezi ne resolvuje dns za isti sajt ,svi racunari su u istom IP osegu i dolaze preko ap u MT na eth1 na kom je racunar (na kom se nalazi sajt), Problem je resiv na jako los nacin ali cisto da ukazem kako sam uspeo da ga resim na jednom lokalnom racunaru ...dodavanjem u hosts file u windows/sis32/drv/etc na listu Sledeceg (IP address web servera) www.mojsajt.com Da da jos napomenem da kad povezem neki drugi komp na web direkno onda prolazi bez dodavanja gore pomenutog sto me asocira da je u mt resenja... Pitanje je da li je moguce i kako podesiti u mt da se ovo zaobidje i da uz sve vec pomenuto doda www.mojsajt.com svim racunarima u mrezi kao home page///nesto slicno hotspot -u Puno hvala u napred :) P.S. Nadam se da sam dovoljno jasno postavio pitanje ako nisam slobodno me uputite na propuste |