[ dragan1965 @ 31.05.2008. 04:22 ] @
Dakle... Ovo mi je prvi rad,i angazovala me zena koja je zakupila poslovni prostor i osnovna prodaja su joj tepisi namestaj,lampe,itd... E sad ona bi da ja to njoj slikam te njene proizvode koje prodaje pa da napravi jambo plakat koji bi postavila .Ali kako mnogo tepiha strpati na jednu fotku,pogotovo sto ona hoce i namestaj i lampe,sobne stvari... Ja sam opet nesto zamislio ovako,da napravim jednostavno"sobe",znaci stavim tepih namestaj lampe,aranziram kao da je soba i da to slikam,i tako par slika "soba",a zatim te "sobe" napravim kolaz sa nevidljivim prelazima na jednu fotku,tj. jambo plakat. E sad koliki da stavim rezoluciju jambo plakata a da ne dobijem pixelizaciju,tj da taj jambo plakat bude jasan. dalje,koliko se uopste naplacuje takav jedan rad,nemam pojma koliko da kazem,"e to ce vas toliko kostati" Posao bih trebao u ponedeljak da pocnem odradjivati,od objektiva imam ovaj 18-200vr i imam 50mm1,8.Kojim od ta dva stakla da fotkam?Sad mi zao sto ranije nisam porucio onaj 70-200vr Hvala unapred za eventualne savete |