[ dugme @ 22.10.2003. 18:03 ] @
Instalirao sam RH 9.0. Eto sad mi je na mašini. Nažalost, ja sam jedan od onih srećkovića koji imaju pctel micromodem. Malo sam se potrudio našao drivere i upute za instaliranje tog modema. U uputama na samom početku piše ovo: Citat: The first requisite installation is that you have a kernel source in /usr/src/linux/ and it must configured, that is, you sholud have done a bash$ make configure and bash$ make dep on it." E pošto toga nema tamo a ja ne znam ni gdje bi moglo biti, nakon raspakiravanja drivera u home mapu ja sam pokušao napraviti ovo: ./configure --with-hal=via686a checking for a BSD-compatible install... /usr/bin/install -c checking whether build environment is sane... yes checking for gawk... gawk checking whether make sets ${MAKE}... yes checking build driver for... HAL_VIA686A checking for gcc... no checking for cc... no checking for cc... no checking for cl... no configure: error: no acceptable C compiler found in $PATH Kao što vidite ne nadje mi C compiler. Može li mi netko pomoći, da ne kupujem novi modem. Ipak za početnika bi to bio veliki korak, svakako i jeftiniji. Nadam se da sam vam dao dovoljno informacija da mi pomognete. |