[ Slavisa 4 Elite Computers @ 02.06.2008. 15:01 ] @
bar dan khm, khm... imam jednu zanimljivost... pošto ja koristim FlashMemoryToolkit za testiranje flash uredja ali SVAKI PUT kad uradim Error Scan naidjem na neke greske kod jedno desetak uredjaja, jedan od njih nov iz kutije u usb pa na error scan?!?!?!?!? Eh sad.... uzeo ja da se igram sa file sistemom flasheva i kad ih (2 različita) prebacim u FAT32 nema grešaka!!?? Za test sam uzeo mp3 fajlove i kopirao ih na flasheve... po defaultu svi flashevi dolaze u FAT sistemu sa 32kilobytes allocation size... pri pokušaju da allocation size promenim (dok su flashevi u FAT režimu) nisam uspeo, naime samo mi dozvoljava 32kilobytes i ništa više dok u ostalim sistemimam FAT32 i NTFS sve radi kako treba, Flash Memory Toolkit i dalje prijavljuje neke greške ali uspevam da prekopiram masu mp3-jeva na flash drive... ajde i vi odradite error scan pa vidite baš me zanima da li će se iko javiti sa 0 grešaka, jer ja na jednom dobijam ~30.000 grešaka a na drugom ~15.000 grešaka a na ostalim i preko ~200.000 grešaka.... |