[ Machiavelli... @ 05.06.2008. 14:58 ] @
Zanima me jedna stvar? Recimo imam drive E i na njemu recimo Folder 1, folder2, folder 3 itd... E sad Kada se korisnik 1 uloguje ja hocu da on vidi samo odredjene foldere od ukupne strukture foldera (recimo hocu da samo vidi folder 3), a da ostale ne vidi uopste, ne da bude access denied - hocu da jednostavno neki folderi "nepostoje" za neke usere na jednom drive.

Jel moguce ovo? Ali bez dodatnog software.
[ Ivek33 @ 05.06.2008. 16:43 ] @
Citat:
Machiavelli...: hocu da jednostavno neki folderi "nepostoje" za neke usere na jednom drive.
ako ti situacija dozvoljava, nemoj šerovati cijelu particiju već samo određeni forder na njoj i tom folderu daj permission za određenog korisnika
[ Machiavelli... @ 06.06.2008. 00:39 ] @
pa onda dobijam da folder vide svi useri ali samo pojedini mogu da pristupe, ali ja hocu da pojedini useri ne vide serovane foldere - da jednostavno ti folderi ne postoje za njih, necu da ih vide a da ne mogu da im pristupe.
[ HamoHapic @ 07.06.2008. 05:31 ] @
Neznam koji OS koristis
ali mozes nesto takvo izvesti pomocu Access-based Enumeration na 2003 serveru ako ga koristis

http://www.microsoft.com/downl...030ac442084&displaylang=en
[ dzidzadza @ 03.07.2008. 09:09 ] @
Ako sam dobro razumeo pitanje skriveni share bi trebao da pomogne. Na share ime foldera dodaj znak $ i on ce biti "nevidljiv" za onog ko ne zna da postoji. Za one koji bi trebali da vide folder moze da se napravi mapiranje na taj folder.
Kada zelis da mu pristupis samo kucas: \\server\ime_foldera$\