[ asyk @ 07.06.2008. 14:27 ] @
Pozdrav znalci! Mi smo jedan mali grafički studio, i upravo smo kupili licence za Windows Vistu i još dosta tog softvera - među ostalim i Windows Server 2008. E sad, mene zanima na koji bi način mogli organizirati našu trenutnu uredsku mrežu da što više toga centraliziramo. Situacija je slijedeća: 3 radne stanice (sve tri su na Windows Visti sa SP1) 3 printera 1 fax 2 rutera 1 server Ja bi htjeo na server instalirati windows server 2008 (još uvijek je disk prazan) i onda preko njega omogućiti bolju organizaciju unutar studia. Trenutno se sve tri stanice spajaju preko 2 rutera (ruter, pa na njega još jedan ruter jer smo ostali bez dovoljno portova na ovom prvom). Svi smo u istom workgroupu (defaultni). Kako smo dobili dosta tog softvera, među ostalim tu je i sharepoint server i dynamics CRM (koji nam treba za praćenje komunikacije s našim kupcima), i ja bi sve to htjeo implementirati na način da sve to bude na neki način centralizirano a da radne stanice jednostavno spremaju sve to na server. Da li netko ima iskustva s ovakvim nečim i ima li itko nekakav dobar prijedlog i/ili upute kako da to odradim što kvalitetnije? Hvala svima na pomoći unaprijed! |